GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2014 Nisan Konuğu: Davut Doğan!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimcilik Buluşmaları'nın konuğu Doğanlar Yatırım Holding YK Başkanı Davut Doğan olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan olacak.

En son Aralık ayında  ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca'nın konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 16 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

GİV 2014 Nisan Girişimci Buluşmaları'nda Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan , "Girişimcilik Öyküsü" konulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI beyle iletişime geçebilirler.

Davut Doğan Kimdir?

1960 yılında Çanakkale’nin Biga ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Biga’da tamamladı. 1978 yılında Eskişehir Demiryolu Meslek Lisesi’ni bitirdi. Aynı yıl Devlet Memurluğuna başladı. 1978–1986 yılları arasında Bandırma ve Çankırı’da TCDD Müdürlüğünde puvantör olarak görev yaptı. 1986 yılı sonunda memurluktan istifa ederek ticarete atıldı. 1987 Temmuz’unda Doğtaş A.Ş.’yi altı kardeşiyle birlikte kurdu. 1988 yılında üretim tesisini kurarak sanayiciliğe başladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi (AÖF) mezunu. Evli 2 çocuk babası.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 16 Nisan 2014 Çarşamba saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Katılım için 0 533 577 73 72 numaralı telefondan Özkan KIRIMLI beyle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalarına ilgi duyan ve Sn.Davut Doğan'dan "Girişimcilik Öyküsü" sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor