Mobil Girişimciler, Mobil İstanbul Geliştirici Günü 19 Nisan'da!

Mobil İstanbul Türkiye'deki mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 19 Nisan Cumartesi gününü mobil uygulama geliştiricilere özel bir etkinliğe ayırıyor. Detaylar haberimizde..

Mobil İstanbul Türkiye'deki mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.  Nisan ayını mobil uygulama geliştiricilere özel bir etkinliğe ayırıyor ve mobil uygulama geliştirme süreçlerinde yaşanılan bazı problemlerin çözümü konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Nasıl Daha Başarılı Uygulamalar Geliştirilebilir?

Mobil uygulama geliştirme süreçlerinde birçok problemle karşılaşıyoruz. Doğru yönetilemeyen projeler, yanlış kurgulanmış kullanıcı deneyimi geliştiricilerin verdiği emeklerin karşılığında beklemedikleri sonuçlar almalarına sebep olabiliyor. Kaçan tarihler, yenen cezalar, tatmin olmayan, kötü proje yönetimi yüzünden çıldıran geliştiriciler, iş verenler. Hizmet verenler bir tarafta; yatırımına beklediği geri dönüşü alamayan markalar, reklamverenler diğer tarafta..

İşte Murat Can Demir ve ekibi, 19 Nisan 2014 Cumartesi 10:00 ‘da başlayacak "Geliştirici Günü" etkinliğinde Agile, Scrum, Proje yönetimi, Crossplatform, hızlı uygulama geliştirme, Ios ve Android ‘de verimli uygulama geliştirme, doğru kullanıcı deneyimi oluşturma gibi konulara eğilerek geliştirici ekosisteminde bu konuda bir farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Etkinlik konuşmacıları mobil uygulama geliştirme ile ilgili farklı süreçlerde nasıl daha verimli olunabileceğini, nasıl daha başarılı uygulamalar geliştirilebileceğini kendi uzmanlık alanları ve bakış açılarından katılımcılarla paylaşacaklar.

Ev sahipliğini Microsoft Türkiye'nin yaptığı etkinlikte, seminerlerin yanı sıra konuşmacılar ve Smartface'in ikramları ile katılımcıların tanışıp, sohbet edebileceği uzun bir networking saati de olacakmış. Ayrıca bazı şanslı katılımcılara Kenditarzim.com'dan hediyeler olacakmış.

Mobil İstanbul Geliştirici Günü etkinliğine mobilistanbulgg.eventbrite.com linkinden 16 Nisan akşamına (yani bu akşama) kadar kayıt olabilirsiniz.

Etkinlik Konuşmacıları

  • Sema Kudu, Tikle - "Nokia Mobil Uygulama Geliştirici Platformu” (bio)
  • Pınar Ayorak, Nice Teknoloji - "Perfect Match: Agile, Scrum and Mobile App Development" (bio)
  • Oytun Şengül, Smartface - “Smartface ile Crossplatform Mobil Uygulama Geliştirme” (bio)
  • Mustafa Dalcı, Userspots - “Mobil Kullanıcı Deneyimi” (bio)
  • Seydeddin Başsaraç, Mallard Duck Apps - “iOS Workflow: Tools, Tips, Tricks” (bio)
  • Murat Yener, Intel - “Paranoid Android” (bio)

Etkinlik Programı

09:30 Kayıt - İkram
10:00 - 10:45 Sema Kudu, Nokia - "Nokia Mobil Uygulama Geliştirici Platformu”
11:00 - 11:45 Pınar Ayorak - "Perfect Match: Agile, Scrum and Mobile App Development"
12:00 - 12:45 Oytun Şengül - “Crossplatform Mobil Uygulama Geliştirme”
13:00 - 14:00 Smartface ile Öğle Arası
14:00 - 14:45 Seyfeddin Bassarac, Mallard Duck Apps -  "iOS Workflow: Tools, Tips, Tricks"
15:00 - 15:45 Murat Yener, Intel - “Paranoid, Android”
16:00 - 16:45 Mustafa Dalcı - “Mobil Kullanıcı Deneyimi”

Etkinlik Mekanı: Microsoft Türkiye, Bellevue Residences, Levent Mahallesi, Aydın Sokak No:7, Levent 34340 İstanbul

Katılım Kaydı İçin Acele Edin!

Etkinlik 19 Nisan Cumartesi günü Microsoft Türkiye'de gerçekleşecek ve saat 10:00 ‘da başlayacak.  Etkinliğe katılmak için 16 Nisan akşamına (yani bu akşama) kadar kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt için ise mobilistanbulgg.eventbrite.com sayfasını kullanabilirsiniz.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi mobil bilişim sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor