Gelecex BizTalks Buluşmaları 2014 Nisan Konuğu Yalçın Arı Olacak!

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarında Nisan konuğu TRT'de Sosyal medya programının yapımcısı Yalçın Arı olacak. Detaylar haberimizde..

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarında konuk TRT'de Sosyal medya programının yapımcısı Yalçın Arı.

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller, girişimciler ve orta ila üst düzey yöneticilerle paylaşılıyor.

Konuk Yalçın Arı

22 Nisan'da düzenlenecek etkinlikte konuk TRT'de Sosyal Medya programının yapımcısı Yalçın Arı. Konusu Kurumlara Yönelik Sosyal Medya Stratejileri olan oturum 18:45 ila 20:00 saatleri arasında Urban Station Maslak'ta düzenlenecek.

Gelecex Business Talks Hakkında

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinliktir. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller,girişmciler ve orta/üst düzey yöneticiler ile paylaşılıyor.

Gelecex Business Talks hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.biztalks.org web adresini, etkinliğe kayıt olmak için ise etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor