Girişimci Öğrenciler, GirDAP 2014 Zirvesi Katılımınızı Bekliyor!

GirDAP 2014 Zirvesi, Marmara Industrial Engineering Society (MieS) organizasyonuyla 26 Nisan 2014 Cumartesi günü Marmara Üniversitesi Haydarpaşa kampüsünde yapılacak. Detaylar haberimizde..

GirDAP 2014 Zirvesi, Marmara Industrial Engineering Society (MieS) organizasyonuyla 26 Nisan 2014 Cumartesi günü Marmara Üniversitesi Haydarpaşa kampüsünde yapılacak.

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından 2000 yılında kurulan Marmara Industrial Engineering Society (MİES); gerek Mühendislik Fakültesi gerekse tüm üniversitemiz için önemli bir yapılanma olduğunu ilk faaliyetlerinden 2013 senesine kadar ortaya koyduğu 100’den fazla başarılı etkinlikle kanıtlamış.Mayıs 2010 da ilk kez düzenlenen GirDAP, süregelen diğer etkinliklerden farklı olarak üniversite öğrencilerine girişimcilik dünyasının kapılarını açmayı hedeflemiş bir MIES organizasyonu.

Hedef

  • İş dünyasına öncülük eden ve girişimcilik denildiğinde akla ilk gelen kişilerle buluşturarak, gerek üniversiteli gerek liseli tüm öğrencileri girişimcilik dünyasına dair vizyon kazandırmak
  • Dünyayı değiştirebilecek fikirleri olup nereden başlayacağını bilmeyen geleceğin girişimcilerini cesaretlendirip ilk adım attıktan sonraki yolları hakkında fikir sahibi olabilmelerini sağlamak
  • İş dünyası- Üniversite İşbirliği çevresinde öğrencilerin kendi geleceklerini şimdiden planlayabilmelerine yardım etmek
  • Katılacak olan konuşmacıların örnek başarı ve başarısızlık hikayeleri sayesinde gençlerin kariyer serüvenlerinde daha sağlam adımlar atmalarına katkıda bulunmak

GirDAP İçerik

Organizasyonun bu yıl 6 oturumdan oluşturulması planlanmış ve her oturum için belli kriterler doğrultusunda konuşmacılar belirlenmiş.

Başlarken Futurizm ve Girişimcilik konularını sentezleyip geleceğin girişim alanlarına değinilecek. Başarılı girişimcilerin girişimcilik hikayelerinin dinlenilip, ilham alınacağı GirDAP Inspiration oturumundan sonra Startup Meeting katılımcılara yatırımcı girişimci toplantısının ufak bir demosu sayesinde fon bulabilmeleri için gerekli olandoğru adımları öğretecek. Ardından Girişimcilik Eğitimi ile hem girişimcilik konusunda bilinçlendirirken hem de içinizdeki girişimcilik ruhunun canlandırılması amaçlanmakta. Merak edilenlerin cevaplanacağı Neden? oturumundan sonra son olarak İhtiyaç-Para-Başarısızlık ile girişimlerde dikkat edilmesi gereken konulara değinilecek.

GirDAP 2014 Zirvesi Program Akışı

Unutmayın GirDAP 2014 Zirvesi 26 Nisan 2014 Cumartesi günü Marmara Üniversitesi Haydarpaşa kampüsünde yapılacak. GirDAP 2014 Zirvesi'ne kayıt yaptırmak isteyen okurlarımız Biletino sayfasından kayıtlarını yaptırabilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor