Global İş Dünyasının Önemli İsimlerinin Aldığı En İyi Tavsiyeler!

Profesyonel sosyal ağ, Linked In iş dünyasının önde gelen isimlerine bugüne kadar aldıkları en iyi tavsiyeleri sordu. İşte başarılı insanların aldıkları en iyi tavsiyeler..

Profesyonel sosyal ağ, LinkedIn global iş dünyasının önde gelen isimlerine bugüne kadar aldıkları en iyi tavsiyeleri sordu. İşte başarılı insanların aldıkları en iyi tavsiyeler..

Julia Boorstin
CNBC'nin ünlü yüzünün bugüne kadar aldığı en iyi tavsiye: "Karşısına çıkan her türlü iş fırsatını değerlendirip, sana en uygun olanını yaptığından emin olmak." imiş.

Richard Branson
İngiliz işadamı, en iyi tavsiyesini babasından aldığını söylüyor. Branson, babasının kendisine "işte her zaman olumsuz tarafı kontrol altında tutmak gerektiğini" öğrettiğini söylüyor.

Deepak Chopra
Liderlik alanında verdiği tavsiyelerle bilinen Chopra, bugüne kadar aldığı en büyük tavsiyenin "beynini en doğru şekilde kullanmak" olduğunu söylüyor.

Angela Ahrendts
İngiliz lüks dev Burberry'nin CEO'su Ahrendts, en iyi tavsiyesini çocuklukta aldığını bunun da "kendine hiçbir zaman yalan söyleme" olduğunu belirtiyor.

T. Boone Pickens
Yatırım dünyasının en büyük isimlerinden BP Capital ve TBP Investments Management şirketlerinin CEO'su ve Başkanı Pickens'ın babası kendisine "her zaman plan yapmanın önemli bir şey olduğunu" söylemiş.

Arianna Huffington
Huffington Post sitesinin kurucusu Huffington, annesinin kendisine "her zaman hareketlerini kontrol altında tutmasını" öğrettiğini belirtiyor.

Duncan Niederauer
New York Borsası'nın patronu en büyük tavsiyesini babasından alanlardan. Niederauer, babasının kendisine "hiçbir zaman kalabalığı takip etmemeyi" öğrettiğini söyledi.

Gary Vaynerchuk
Sosyal medyanın bilinen ismi, bugüne kadar aldığı en iyi tavsiyenin "bir işle ilgilenmek isteyip istemediğini öğrenmek için rüyalarına dikkat et, eğer uykunda bile bu işle ilgileniyorsan, o zaman ilgilen" olduğunu söylüyor.

Betty Liu
Başarılı televizyon sunucusu Liu, "kişinin kendi şansını kendisinin oluşturduğunu" öğrendiğini söylüyor.

Pete Cashmore
Teknoloji sitesi Mashable'ın kurucusu, "insanların hata yaparak daha çok şey öğrendiğini" söylüyor.

John Donahoe
Elektronik ticaret sitesi eBay'in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su, "her zaman oyunda olmayı" öğrendiğini söylüyor.

Nicholas Thompson
The New Yorker sitesinin Genel Yayın Yönetmeni, bugüne kadar aldığı en iyi tavsiyesini şöyle anlatıyor: "Kontrol edebileceğin şeyleri kontrol et, kontrol edemeklerinleyse baş etmeye çalış".

David Marcus
Elektronik ödeme sistemi PayPal'ın CEO'su en iyi tavsiyeyi hayattan aldığını söyledi. Marcus'a göre, "bir ürünün başarılı olması için insanları bu ürünle hayatlarını daha kolay yaşayacaklarına inandırması gerekiyor".

Judith Rodin
Rockefeller Vakfı Kurucusu, en iyi tavsiyesini ilkokul hocasından aldığını söyledi. Hocasının tavsiyesiyse: "Her zaman kendi hayallerin için yaşa, başkalarını onayı için değil".

John Thiel
ABD'li banka Merrill Lynch'in Başkanı en büyük tavsiyesini annesinden aldığını söylüyor. Annesi Thiel'e "her zaman doğru yoldan gitmeyi, hileye başvurmamayı" tavsiye etmiş.

Maynard Webb
Yahoo'nun Yönetim Kurulu Başkanı, "yeni bir şey yapmak için hep zaman olduğunu" söylüyor.

Stanley McChrystal
ABD Ordusu'nun eski komutanı McChrystal, hayattan aldığı en iyi tavsiyenin "hem hizmetçi hem de lider olmayı başarmak" olduğunu söylemiş.

Jim Yong Kim
Dünya Bankası Başkanı, kendisine verilen en iyi tavsiyenin "denemek" olduğunu söyledi.


Cnbce kaynaklı içerik haberimizi genç girişimcilerimiz ve girişimci adayı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor