GİV Genç Girişimci Buluşmaları Başlıyor! İlk Buluşma 26 Nisan'da!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) "Genç Girişimci Buluşmaları" etkinliklerine başlıyor! İlk etkinlik 26 Nisan sabahı vakıf merkezi olan Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'de. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) her ay düzenli olarak ana kademe üyeleri için "Girişimci Buluşmaları" gerçekleştiriyor ve ekosistemi bir araya getiriyor. Gençtiğimiz aylarda Gençlik Konseyi yapılanmasını tamamlayan GİV, artık ekosistemin geleceği olan genç bireyleri için de "Genç Girişimci Buluşmaları" etkinlik serisini başlatıyor.

Girişimci İşadamları Vakfı'nın gençlik yapılanmasını inşâ eden GİV Gençlik Konseyi'nin Başkanı Ali Kılıç yapılacak buluşmalar hakkında şunları söylüyor;

"Ekonomik kalkınma ve refahın anahtarı olan girişimcilik konusunda, “Girişimci doğulmaz, Girişimci olunur” düsturuyla iş dünyasına adım atmak isteyen genç girişimcilerimize, girişimciliğin yol haritasında başarının püf noktaları, girişimciliğin fırsatları ve riskleri ile ilgili tecrübelerini ve deneyimlerini paylaşmak üzere, sektöründe başarılı olmuş işadamlarını siz gençlerle buluşturuyoruz."

GİV Gençlik Konseyi'nin organizasyonunu üstlendiği Genç Girişimci Buluşmaları'nın ilki 26 Nisan Cumartesi sabahı 09:00'da vakıf merkezi olan Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde kahvaltılı toplantı şeklinde gerçekleşecek.

İlk buluşmanın teması "Bir Kariyer Olarak Girişimcilik" ve "Girişimci Hayatı Seçmeniz İçin Nedenler" olarak belirlenmiş. Buluşmada Vakıf Başkanı ve Negmar YK Başkanı Mehmet Koç ile Vepa YK Başkanı Hasan Okur sunum ve söyleşilerini GİV Gençlik Konseyi Başkanı Ali Kılıç moderatörlüğünde yapacaklar.

Tüm genç okurlarımızın 26 Nisan’daki “Genç Girişimci Buluşmaları”na katılmalarını ve Girişimci İşadamları Vakfı'yla tanışmalarını mutlaka tavsiye ediyoruz.

GİV Genç Girişimci Buluşmaları'na katılmak için bu linkteki formu doldurarak veya 0212 418 60 18'den Murat Karabulut Beye LCV bırakmanız yeterli.

Girişimci İşadamları Vakfı hakkında detaylı edinmek için www.giv.org.tr web adresini ziyaret edebilir, vakfın faliyet ve paylaşımlarını facebook sayfasından ve twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Haberimizi öğrenci okurlarımız ve genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor