Yeni Başlayan E-ticaret Girişimcileri İçin Ücretsiz E-ticaret Kitabı!

Dünyada ve Türkiye'de her yıl düzenli olarak büyümeye devam eden e-ticaret ekosistemi, şüphesiz ki şu an cazip bir mecra durumunda. Yeni başlayan e-ticaret girişimcilerinin faydalanması için internet girişimciliği temelli bir e-ticaret başlangıç kılavuzu hazırlandı. Detaylar haberimizde..

Dünyada ve Türkiye'de her yıl düzenli olarak büyümeye devam eden e-ticaret ekosistemi, süphesiz ki şu an cazip bir mecra durumunda. Hem bireysel, hem kurumsal anlamda sayısız girişimcilik teşebbüsü ve düşüncesi mevcut.

Ancak her girişimcilik çabası girişime dönüşmüyor ya da her girişim başarılı olamıyor. Bunda en önemli sebeplerden birisi, e-ticaretle ilgili yeterli bilgiye sahip olmadan, yeterli etüd ve fizibilite çalışmasına girmeden sadece "iyi bir fikir" veya "sermaye" temelinden yola çıkmak oluyor.

E-Ticaret konusunda İnternette sayısız Türkçe kaynağa ulaşmak mümkün. Ancak yola henüz çıkmış olanların bu devasa bilgi yığının içerisinde işlerine yarayan bilgiyi ayrıştırması zor ve zahmetli bir süreç. E-Ticaret ile ilgili yalın ve anlaşılır e-kitap sayısı ise yok denecek kadar az şu an.

E-ticaret Yöneticisi Ümit Büyükyıldırım'ın hazırladığı Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret, bu eksikliği doldurmak adına İnternet girişimciliği temelli bir e-ticaret başlangıç kılavuzu olarak hazırlanmış.

"Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret" isimli e-ticaret kitabını ücretsiz olarak okumak ve bilgisayarına indirmek isteyen okurlarımız aşağıda verilen linklerden yararlanabilirler.

  • E-Kitabı PDF formatında direkt olarak bilgisayarınıza buradan indirebilirsiniz.
  • Mobidik.com'dan okumak ve indirmek için tıklayın
  • Issuu.com üzerinden okumak için tıklayın

Haberimizi e-ticaret girişimcileri ve ilgilileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

Kevser Yılmaz
Kevser Yılmaz
Ben de bir yeni eticaret girişimcisi olarak bu tarz bilgilere ihtiyacım var. bu ekitap ı yayınladığı için girişimhaber.com a çookk teşekkür..
uygunalin
uygunalin
uygunalın
İŞTE FIRSAT: Bu Müthiş Fırsatı Kaçırmayın Onbinlerce Dolar Harcamadan Bildiğiniz En popüler alışveriş sitesi gibi bir siteye sahip olacaksınız.
    Tüm Altyapısı Hazır eTicaret Sistemi,Yazılım, Tasarım ve Hosting gibi tüm altyapısı hazır, teknik bilgi gerektirmeyen, kullanımı kolay eTicaret mağazası.
    Şirket Kurmaya Gerek Yok,Her hangi bir şirket kurmaya ve işletme sahibi olmaya gerek yok. Tüm yasal sorumluluk firmada.
    Satışa Hazır 100.000’den Fazla Ürün,Onlarca kategoride yüzlerce markanın 100.000’den fazla ürünü eTicaret mağazanızda hemen satışa hazır.Sizin yapmanız gereken sadece çevrenize mağazanızın tanıtımını yapmak.
Açtığım Mağazamı inceleyiniz. www.uygunalin.com
İşimiz Hakkındaki Tüm Detaylar bize Mail atan Kişilere Verilecektir.
Mail: uygunalin@gmail.com  

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor