Keiretsu Forum'dan Girişimcilere Şirketleşme Aşamaları Eğitimi!

Keiretsu Forum İstanbul, İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜ ARI Teknopark’ta(İTÜ Ayazağa Kampüsü) Girişimci Seminerlerine 20 Mayısta Şirket Aşamaları semineri ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Keiretsu Forum İstanbul'un girişimcilere yönelik düzenlediği aylık eğitimler kapsamında BAB Strateji ve İş Geliştirme A.Ş. YK Başkanı Mehmet Çagrı Bağatur 'Şirket Kuruluş Aşaması', 'Şirketleşme Aşaması' ve 'Ürün Aşaması' olmak üzere 3 aşamadan oluşan eğitimlerine devam ediyor.

Keiretsu Forum İstanbul, 22 Nisan'da 'Şirket Kuruluş Aşaması' ile başlayan eğitim serisinin ikinci bölümü olan 'Şirketleşme Aşaması'20 Mayıs'ta  İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜ ARI Teknopark’ta(İTÜ Ayazağa Kampüsü) gerçekleştirecek.

BAB Strateji ve İş Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çağrı Bağatur girişimcilere;

  •  Hangi tür şirket kurulmalı? Karar verirken nelere dikkat edilmeli?
  • Nasıl ticarileşmek gerekir? Bu süreçte nelere dikkat etmeli?
  • Şirketin sözleşmesel ilişkilerini nasıl yönetmeli?

konuları hakkında bilgi verecek.

20 Mayıs'taki 'Şirketleşme Aşaması' eğitimi hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki etkinlik görselini inceleyebilir, etkinliğe ücretsiz kaydınızı melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr adresine isim, soyisim, telefon, mail ve meslek bilgilerinizi göndererek yaptırabilirsiniz.

Eğitim: Şirketleşme Aşamaları
Yer: İTU ARI Teknokent, ARI 3 Binası, Konferans Salonu
Tarih: 20 Mayıs Salı, 18:00 - 19:00
LCV: Melih Efeoğlu (melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr) (0212 356 20 33)

Keiretsu Forum İstanbul'un faaliyet ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için www.keiretsuforum.com.tr web adresini ziyaret edebilir, yapılan paylaşımları Facebook sayfasından ve Twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Tüm girişimci ve girişimci adayı okurlarımızı bu ücretsiz seminere davet ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor