Metro Toptancı Market, 2014'ün Sosyal Girişimcilerini Arıyor!

Farklı meslek gruplarını kapsayan 6 kategoriden oluşan yarışma sonunda birinci seçilen projenin sahibi 20.000TL ile ödüllendirilirken, kategori birincileri 5.000TL ödül kazanacak. Detaylar haberimizde..

Metro Toptancı Market, sosyal veya çevresel açıdan fark yaratan projelere imza atmış sosyal girişimcileri, Metro Sosyal Girişimci Ödülleri 2014’te bir araya getiriyor. Yarışmaya başvurular 21 Nisan-30 Haziran 2014 tarihleri arasında kabul edilecek.

Esnaf, küçük işletme, oteller, cafe-restoran-catering firmaları, serbest meslek ofisleri, sağlık kuruluşlarından olmak üzere 6 kategoride yarışacak olan katılımcılar, projelerini kısa bir hikayeyle Metro Sosyal Girişimci Ödülleri web sitesi üzerinden anlatarak yarışmaya başvurabilecek. Hikayeye ek olarak fotoğraf, video gibi görsel malzeme desteği de başvuruda kullanılabilecek.

Sürdürülebilirlik, müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik alanında ölçülebilir verilere sahip, işini ve kendisini geliştirmeye açık herkesin katılabileceği yarışmada Metro müşterisi olma kriteri aranmıyor.

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, proje ile ilgili şöyle konuştu:

“Metro Türkiye olarak, geride bıraktığımız 24 yıl boyunca görüştüğümüz, tanıştığımız her yeni müşteri ve tedarikçinin girişimci ruhu bizi etkiledi, çalışmalarımız için ilham verdi. Tüm bu süre zarfında tanık olduğumuz başarı hikâyeleri, bizi, bir sosyal girişimcilik yarışması düzenleme noktasına getirdi. İstedik ki, yaşadığı toplum ve dünya için bir fark yaratan girişimci iş insanlarını gün ışığına çıkaralım ve tüm topluma örnek olarak lanse edelim. İnanıyoruz ki, bu yarışma, toplumsal sorunlara yaratıcı ve yenilikçi çözümler bulunması için itici bir güç olacak.”

Sosyal Girişimcileri Büyük Ödül Bekliyor!

Proje değerlendirmelerinin ilk aşaması, Metro Sosyal Girişimci Ödülleri’nin web sitesini ziyaret eden kişilerin oylarıyla tamamlanacak. Başvuran girişimcilere oy veren ziyaretçiler, bu sayede finale kalacak ilk 10 projeyi belirlemiş olacak. Finale kalan isimler arasından jüri her kategorinin birincisini belirleyecek. Kategori birincileri arasından ise bir kişi Yılın Sosyal Girişimcisi Büyük Ödülü’nü kazanacak.

Yarışma sonunda Yılın Sosyal Girişimcisi Büyük Ödülü’nü kazanan proje sahibi 20.000TL nakit para ödülü alırken, kategori birincileri 5.000TL, en çok oy alan ilk 10 girişimci ise sertifika almaya hak kazanacak. Kazanan projeler Eylül ayında düzenlenecek bir ödül töreniyle açıklanacak.

Metro Sosyal Girişimci Ödülleri 2014 hakkında daha detaylı bilgiyi edinmek ve 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunmak isteyen okurlarımız burayı ziyaret edebilirler.

Haberimizi sosyal girişimciliğe ilgi duyan gençlerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor