Gezdiğiniz Tüm Mekanları Bu Yerli Girişim İle Noktala'yın!

2013 yılında kullanıcıların mekanları keşfedip - değerlendirmesi ve “noktala”yıp favori listeleri oluşturabilmesi için kurulan Noktala, iPhone uygulamasını sizlere sunuyor. Detaylar haberimizde.. Detaylar haberimizde..

2013 yılında kullanıcıların mekanları keşfedip - değerlendirmesi ve “noktala” yıp favori listeleri oluşturabilmesi için kurulan Noktala, iPhone uygulamasını sizlere sunmaktan mutluluk duyuyor.

Alışveriş, cafeler, gece hayatı, halka açık alanlar, konaklama, restoranlar, sanat & eğlence, spor alanları ve tarihi yerler gibi kategorilere dağılmış 5 binden fazla mekan barındıran Noktala, aynı zamanda kullanıcı yorumlarına da yer vermekte.

Noktala'nın iPhone uygulaması kullanıcılara; Keşfet özelliği ile öne çıkan içerikleri sunmakta, Akış özelliği ile diğer kullanıcıların ve takip edilen kullanıcıların son aktivitelerinin görüntülenmesini sağlamakta, Etrafımda özelliği ile yakın mekanları listelemekte ve daha birçok özelliği ile iPhone kullanıcılarına keyifli bir keşif olanağı sağlamaktadır.

Ayrıca özel olarak oluşturulmuş listeler ve blog yazıları ile de kullanıcılara zengin bir içerik sunan Noktala, her ay yayınlanan kahvaltı listeleri, “Gözleme nerede yenir?”, “Mantı nerede yenir?” gibi listeler ve
inceleme yapılan mekanları kullanıcılarla buluşturmayı amaçlamakta.

Noktala hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.noktala.net web adresini ziyaret edebilir, İPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor