Girişimciler, AveaLabs Kuluçka Merkezi Yeni Dönemde Sizleri Bekliyor!

Avea’nın Türkiye’de teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimci sayısını artırma misyonu ile kurduğu AveaLabs Kuluçka Merkezi, projelerini hayata geçirmek ve kendi işinin sahibi olmak isteyen yeni girişimcilerini bekliyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim şirketi Avea, Türkiye’de teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimci sayısını artırmak için AveaLabs Kuluçka Merkezi’nin kapılarını yeni girişimcilere açıyor.

2011 yılında kurulan AveaLabs Kuluçka Merkezi, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe şirket kurmak ve işlerini büyütmek isteyen genç girişimcilere altyapı ve pazarlama kanallarını açmanın yanı sıra projelerini büyütüp geliştirebilecekleri bir ekosistem sunuyor.

Başvuruların 11 Ağustos 2014 tarihine kadar www.avealabs.com adresinden online yapılacağı AveaLabs Kuluçka Merkezi’ne; yapılacak değerlendirmeler sonucunda kabul edilen girişimcilere Avea’nın olanakları sunulacak. Merkeze kabul edilen genç girişimciler; Avea’nın internet ve intranet altyapısını kullanabilecek; test laboratuvarlarından yararlanırken; teknik ve ticari mentörlük almak gibi pek çok ayrıcalıklı imkâna da sahip olacak.

İş planları ve performanslarına göre 6 ila 18 aylık bir süre boyunca AveaLabs tarafından sunulan ayrıcalık ve olanaklardan yararlanabilen girişimcilere; ayrıca Avea’nın farklı bir ölçeklerdeki firmalarla işbirliği platformu olan Avea İş Ortaklığı kapsamında değerlendirilme şansı da doğuyor!

Girişimciler ve mezunlar Avea Kuluçka Merkezi Bilgilendirme Toplantısında Buluşacak

Avea Kuluçka Merkezi’ne başvuru yapan ve bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen girişimciler için ise önümüzdeki günlerde bir bilgilendirme toplantısı yapılacak. Toplantı tarihinin www.avealabs.com adresinden duyurulacağı toplantıya online olarak Türkiye ve dünyadan da girişimciler bağlanabilecek, Avea yetkililerine merak ettikleri konularla ilgili sorular sorabilecekler.

Etkinlik boyunca Kuluçka Merkezi’nin sunduğu olanaklar katılımcılarla detaylı bir şekilde paylaşılırken; Kulukça Merkezi’nden mezun olan girişimciler de Avea serüveni boyunca edindikleri deneyimleri de aktaracaklar.

AveaLabs Kuluçka Merkezi’nin yeni döneminde yer alarak, hayallerine bir adım daha yaklaşmak isteyen girişimci adayları, 11 Ağustos 2014 tarihine kadar tarihine kadar www.avealabs.com adresindeki formu doldurarak başvurularını yapabiliyor.

AveaLabs kaynaklı haberimizi fikir sahibi genç girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor