Sosyal Ağlardaki Fotoğraflarınızı Canlandıran Girişim: Sosyopix

Facebook ve Instagram fotoğraflarınız Sosyopix ile canlanıyor. Sosyopix ile paylaştığınız fotoğrafları istediğiniz yerde sergileyebiliyor ya da unutulmasını istemediğiniz anları sevdiklerinizle paylaşabiliyorsunuz. Detaylar haberimizde..

Dolu dolu geçirdiğin hiçbir an hafızandan silinmesin istiyorsunuz ve bu yüzden her fırsatta bu anları çektiğiniz fotoğraflara saklıyorsunuz. Fotoğraflarda yaşattığınız bu anlara dokunamasanız da kolayca ulaşabilmek ve sevdiklerinizle paylaşmak için Facebook ve Instagram’da bu fotoğrafları sergiliyorsunuz. Belki bakıp bakıp iç çekiyorsunuz.

Peki, bir adım daha ileri gidip bu unutulmaz anlarınıza daha da yakınlaşmak ve hatta dokunmak ister misiniz?
Sosyopix, anılarınıza dokunmanızı sağlayacak hizmetler sunan bir girişim.

Size özel ürettiği ürünler ile Facebook ve Instagram’da paylaştığınız fotoğrafları duvarınızda, masanızda, çantanızda, T-shirt’ünüzde, buzdolabının üzerinde, nerede isterseniz orada görmenizi sağlıyor. İçinde unutulmaz anılarınızı saklayan bu ürünler ile ister kendiniz için isterseniz de sevdiklerinize hediye edebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Bu nasıl mı oluyor?

Sosyopix’te fotoğraflarınızı yaşatmak için birçok seçenek var. Foto kartlar, mini foto kartlar, metal magnetler, mini foto kitap, modern çerçeve, albüm poster, buton rozetler, kanvas tablo, arkadaş poster ve aksesuarlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Size özel tasarlanacak üründe baskıdan ambalaja kadar en kaliteli malzemeler kullanılıyor. Ürününüz hazırlanınca Türkiye’nin neresinde olursanız olun hiçbir ücret ödemeden ayağınıza kadar geliyor. Bir tıkla Facebook ya da Instagram’dan seçtiğiniz fotoğrafları istediğiniz formatta basılmış halde ellerinizde buluyorsunuz.

Kısacası Sosyopix, Instagram ve Facebook üzerinde paylaştığınız fotoğrafları kullanarak size özel hazırlanmış farklı temalarda ürünler hazırlıyor ve bunu size ulaştırmak için kargo ücreti talep etmiyor. Sizin için çok anlamlı olan anılarınızı hayata geçirirken kusursuz ürünler ortaya çıkarmak için Sosyopix gerekeni yapıyor.

Sosyopix’ten Sipariş Vermek Çok Kolay!

  • Facebook Instagram, hangi platformdan fotoğraf seçecekseniz giriş yapın. Unutmayın, Instagram ve Facebook hesabınızdaki fotoğraflarınızdan istediğinizi seçebilirsiniz. Hatta yalnızca sizin değil arkadaşlarınızın fotoğraflarını da hayata geçirebilir ve onlara sürprizler yapabilirisiniz.
  • Fotoğrafınızı belirledikten sonra istediğiniz gibi sıralayın
  • Gönderim yapılacak adres bilgilerini girin ve ödemenizi gerçekleştirin.

Siparişiniz 3-4 gün içerisinde belirttiğiniz adrese teslim ediliyor ve bu teslimat için kargo ücreti alınmıyor. Ayrıca yüzünüzde daha büyük gülücükler görmek için ürününüz özel tasarım, şık ve güzel karton kutularda gönderiliyor.

Sosyopix kurulurken her türlü detaya önem verilmiş. Her yaştan internet kullanıcısı anılarını canlandırabilsin diye gerekli testler gerçekleştirilmiş ve gerekli düzenlemeler yapılmış. En kaliteli malzemeler seçilerek paketleme işlemine kadar önem verilmesi gereken detaylar belirlenmiş. Size ise kendiniz ve sevdikleriniz için Sosyopix.com’u tıklamak kalıyor.

Sosyopix.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek, incelemek ve kullanmaya başlamak için www.sosyopix.com'u ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor