Son Yılların Önemli Buluş ve Yenilikleri TÜBİTAK Yenilikler Kitabında!

TÜBİTAK , ülkemizin ihtiyaç ve önceliklerini göz önünde bulundurarak, destek ve teşviklerinde birçok önemli yenilik ve revizyonu hayata geçiriyor Detaylar haberimizde..

TÜBİTAK , ülkemizin ihtiyaç ve önceliklerini göz önünde bulundurarak, destek ve teşviklerinde birçok önemli yenilik ve revizyonu hayata geçiriyor. Son yıllarda yapılan önemli yenilik ve revizyonlar, TÜBİTAK YENİLİKLER kitabının son baskısında bir araya getirildi.

Başta araştırmacılar ve öğrenciler olmak üzere, ülkemizin Ar-Ge aktörlerinin, kitap da yer alan revizyon ve desteklerden haberdar olması ve bu teşviklerden yararlanabilmesi amacıyla TÜBİTAK YENİLİKLER kitabı kamuoyu ile paylaşılıyor.

TÜBİTAK Yenilikler kitabına ulaşmak isteyen okurlarımız www.tubitak.gov.tr/tr/yenilikler_kitabi ziyaret edebilirler. Ayrıca kitabın PDF versiyonuna da buradan ulaşmanız mümkün.

Haberimizi son yıllarda yapılan önemli yenilik ve revizyonları merak eden okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 8.238 kişi okudu.
Kategori: İnovasyon, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor