Ortadoğu'nun Geleceği 24 Ekim'deki 3. Türk Arap Gençlik Kongresi'nde!

İBB Gençlik Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu tarafından düzenlenen kongre 24 Ekim 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

İBB Gençlik Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu tarafından düzenlenen 3. Türk Arap Gençlik Kongresi 24 Ekim 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan Türk Arap Gençlik Kongresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu tarafından düzenleniyor. Genç entelektüellerin, Orta Doğu'da süregelen sıkıntılara ortak bir çözüm bulmaya yönelik bir araya gelip, fikirlerini paylaştığı ve bölgenin geleceğine dair yeni bir vizyon ortaya çıkardıkları bir platform oluşturmak amaçlanıyor.

Eğitimciler, gazeteciler ve politikacıların, bölgenin temel ve güncel sorunlarına dair yapacağı konuşmalardan oluşacak panel oturumları herkese açık şekilde gerçekleştirilecek. Takip eden günlerde kongrenin alt yapılanmaları olan Politik Meseleler Komisyonu, Ekonomi ve Girişimcilik Komisyonu ve İnsanî ve Sosyal İlişkiler Komisyonu bünyesinde çalıştaylar yapılacak. Bu çalıştaylara dünyanın dört bir yanından, başvuru formları değerlendirilerek seçilen gençler katılabilecek.

Unutmayın, 3 gün sürecek olan kongre 24 Ekim 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde başlayacak. Türk Arap Gençlik Kongresinin üç gününde de katılımcı olmak isteyen okurlarımız 31 Ağustos 2014 tarihine kadar buradan başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Türk Arap Gençlik Kongresi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız bilgi ve başvuru için www.turkarabyouthcongress.com web adresini ziyaret edebilirler.

Haberimizi genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor