Startupbootcamp İstanbul'un İlk Mezunları Demo Day'de Görücüye Çıkıyor!

16 Eylül 2014 Salı günü, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecek etkinlikle global girişim hızlandırma programı Startupbootcamp’in İstanbul programının ilk mezunları Demo Day’de görücüye çıkacaklar. Detaylar haberimizde..

16 Eylül 2014 Salı günü, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilecek etkinlikle global girişim hızlandırma programı Startupbootcamp’in İstanbul programının ilk mezunları Demo Day’de görücüye çıkacaklar. Gün boyunca yerli ve yabancı girişimcilerin katılacağı paneller, mezun girişimcilerin sunumları ve
girişimciler ile yatırımcıların ve basının bir araya geleceği etkinlikler gerçekleştirilecek.

Londra merkezli global girişim hızlandırma programı Startupbootcamp’in İstanbul programı ilk mezunlarını 16 Eylül’de veriyor. Kurulduğu 2010 yılından itibaren 166 girişimi, %74 fonlanma oranı ile toplam 56,381,693 Avro yatırım alan Startupbootcamp, geçtiğimiz günlerde Avrupa’nın en iyi girişim hızlandırma programı seçilmişti.

Startupbootcamp İstanbul programında;

  • Benim Cep: Güvenilir ikinci el telefon alışveriş platformu
  • Bir Cüzdan (SetSec): Tüm kredi kartları ile uyumlu, tek şifre ile ödeme yaptıran mobil cüzdan
  • Cafe Zula: Kişiselleştirilmiş içerik takip uygulaması
  • 315 Studios: iBeacon teknolojileri ile mağaza içi çözümler sunan platform
  • Intelligent Papers: Her türden dokümanı her tür tablette kullanmayı sağlayan uygulama
  • Smart Moderation: Türkçe semantik analiz ve otomatik yorum onaylama hizmeti veren platform
  • SenceBence: Kalabalıkların gücü ile pazarlama ve öngörü hizmetleri sağlayan platform
  • Tag2Sense: Yapıştırılabilir sensörler ile her tür paket için “kara kutu” hizmeti veren bir ürün
  • Zeplin: Tasarımcılar ve yazılım geliştiriciler arasında iletişim köprüsü olacak bir uygulama yukarıda bahsedilen girişimlere ev sahipliği yapıyor.

Demo Day, ev sahiplerinin karşılama konuşmalarının ardından Murat Vargı (Turkcell ve MV Holding Kurucusu) ve Varol Civil’in (TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi) katılacağı ve Ersin Pamuksüzer’in (Startupbootcamp İstanbul Kurucusu) yöneteceği “Türkiye’de Girişimcilik ve İnovasyonun Dünü ve Bugünü” başlıklı bir panel gerçekleştirilecek. Diğer bir panel ise Richard Hsu (Tayvan Dış İlişkiler Sorumlusu, New York Times eski Yaratıcı Direktörü) ve Adam Fishman’ın (Ford, Target, Kodak ve son olarak Lyft Büyümeden Sorumlu Direktör) katılımı ile “Küresel ve Yerel Trendler” üzerine yapılacak.

2014 Startupbootcamp İstanbul Hızlandırma Programı’nın ve program katılımcılarının tanıtımı ile devam edecek etkinlik, girişimcilerin sunumları ve ödül töreni ile sonlanacak. Etkinliği takiben girişimciler yatırımcılarla bire bir iletişim kuracakları ve ürünlerinin demosunu yapacakları bir salonda bir araya gelecekler. Günün sonunda verilecek resepsiyonda basın ve ilgili sektörlerle ile bir araya gelme ve sohbet etme imkanı sunulacak.

Ücretsiz Kayıtlar Bugün Kapanıyor

Startupbootcamp İstanbul Demo Day etkinliğine ücretsiz katılmak için EventBrite sayfasından kayıt olmanız yeterli. Kayıtlar ise 12 Eylül (bugün) 17'de kapanıyor, katılım kaydınızı yapmak için acele etmenizi tavsiye ederiz.

Unutmayın, Startupbootcamp İstanbul Demo Day 16 Eylül 2014 Salı 14:00'te Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde. Davetiye linkinizi ise burada.

Haberimizi ekosistemimizdeki okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor