Startup Live 26-28 Eylül Tarihlerinde 2. Defa İstanbul'da Düzenleniyor!

Girişimcilerin fikirleriyle katılıp, yatırımcılar ve alanında uzman kişilerle buluşma imkanı bulduğu uluslararası organizasyon Startup Live, Okalip Toplantı Keyfi evsahipliğinde 2.defa İstanbul’da gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Girişimcilerin fikirleriyle katılıp, yatırımcılar ve alanında uzman kişilerle buluşma imkanı bulduğu uluslararası organizasyon Startup Live, Okalip Toplantı Keyfi evsahipliğinde 2.defa İstanbul’da gerçekleşecek.

“54 saatte fikirden ürüne!” sloganıyla yola çıkan Startup Live, bu sene Okalip Toplantı Keyfi evsahipliğinde ve Çağdaş Önen’in girişimleriyle, 26 Eylül – 28 Eylül tarihlerinde 2. defa İstanbul’da gerçekleşiyor.

3 gün sürecek organizasyonda girişimciler, alanında uzman mentorlar eşliğinde girişimlerini jürilerin beğenisine sunuyor ve yatırımcılarla buluşma şansı yakalıyor. 

Okalip Toplantı Keyfi, ininal, ONEN Consultancy ve bidolubaski.com’un sponsor olarak yer aldığı, Medyanet’in medya partneri olduğu Startup Live İstanbul etkinliğinin jüri üyeleri:

  • 41?29! kurucusu Alemşah Öztürk,
  • Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Didem Altop,
  • Seri girişimci & melek yatırımcı Orkun Tekin,
  • Medyanet CEO’su Rima Erdemir
  • TRPE Venture Partners yönetici ortağı Tolga Güreş

Dereceye girecek ekipleri, Startup Live Academy online girişimci hızlandırma (accelerator) programı ile Avusturya’da düzenlenecek Pioneers Festival’ine katılım,  Medyanet tarafından dijital pazarlama eğitimi ve ekip başına 1.500 TL’ye kadar ön ödemeli ininal kart ödülleri bekliyor.

İnternet dünyasının önemli şirketlerinden birçok temsilcinin yer alacağı Startup Live İstanbul etkinliği ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız startuplive.in/İstanbul/2 web adresini ziyaret edebilir. Kayıt olmak isteyenler ise buradan kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Unutmayın, Startup Live etkinliği, 26 Eylül – 28 Eylül tarihlerinde Okalip Toplantı Keyfi evsahipliğinde 2.defa İstanbul'da gerçekleşecek.

Haberimizi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor