İnovasyon ve Keşif Kulübü Inovasyon.Co Açıldı!

İnovasyonu, yaratıcılığı, işi keyifli yapmayı, ilham almayı ve merakı keşfetmenizi sağlayacak bir inovasyon kulübü olan "İnovasyon.co" açıldı. Yeni bir eğitim deneyimi, pratik keşif atölyeleri ve inovasyon turları ile klatılımcılara gerçek inovasyon yapanlar ile buluşma fırsatı sunuyor.Detaylar..

İnovasyonu, yaratıcılığı, işi keyifli yapmayı, ilham almayı ve merakı keşfetmenizi sağlayacak bir inovasyon kulübü olan "İnovasyon.co" açıldı. Yeni bir eğitim deneyimi, pratik keşif atölyeleri ve inovasyon turları ile klatılımcılara gerçek inovasyon yapanlar ile buluşma fırsatı sunuyor.

"İnovasyon.co" inovasyon kulübü;

  • Alanında uzman, gerçek inovasyonlar geliştirmiş, saygın ve iş dünyası profesyoneli olan eğitmenler eşliğinde eğitim programları tasarlıyor.
  • Yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmek ve yaparak öğrenmenizi sağlamak üzere keşif atölyeleri organize ediyor.
  • İnovasyon yeteneği yüksek şirketlere ve ilham verici mekânlara keşif turları düzenliyor.

İnovasyon.co, keşfin derinliklerine dalmanıza, inovasyonu bir yaşam biçimi haline getirmenize, yaratıcı zekanızı tetiklemenize ve yeniyi öğrenmenin tarif edilemez mutluluğuna ulaşmanıza katkı sağlıyor. Teori ile pratiği, sanat ile bilimi harmanlamayı ve inovasyonu yeniden keşfetmenizi hedefliyor.

İnovasyon.co, uzun yıllar ülkemizde ve yurtdışında şirketlerin inovasyon çalışmalarına dahil olmuş, sayısız inovasyon projesi hayata geçirmiş, yüzlerce inovasyon eğitimi vermiş, inovasyonu ve keşfi kalbinin derinliklerinde hisseden ve tutku derecesinde ona bağlı bir ekip tarafından hayata geçirilmiş.

Yeni Bir Eğitim Deneyimi

İnovasyon.co eğitimleri bol pratik uygulamalar ile destekleniyor ve aynı zamanda sizi gerçek inovasyon yapanlar ile buluşturuyor. İşi yapanlardan öğrenmenizi sağlıyor ve sosyal ağınızın gelişimine katkıda bulunuyor.

Eğitimler yaratıcı ve bağımsız düşünme becerilerini teşvik ederken, inovasyonu anlama ve hayata geçirme olanaklarını çeşitlendiren, entelektüel kapasiteyi geliştiren, yaşam boyu öğrenme ilkesi üzerine inşa edilmekte.

Keşif ve Gelişim Atölyeleri

Öğrenmeyi tamamen sokağa taşıyan cesur bir hareket. Atölyelerde, yaratıcı yeteneklerinizi sonuna kadar zorlayan, hayal gücünüzü tetikleyen ve inovasyon kaslarınızı geliştiren faaliyetler düzenliyor. Bazen bir cam ocağı, bazen bir marangoz atölyesi, bazen bir uçurtma atölyesinde, bazen hiç hayal edemeyeceğinizi interaktif bir ortamda, renkli ve deneyimsel bir öğrenme ortamı içerisinde, planlı keşif ve geliştirme çalışmaları sunuluyor.

İnovasyon Turları

İnovasyonda gerçek başarıyı yakalamış şirketlere ve tarihin derinliklerinden kopup gelmiş ilham verici mekânlara inovasyon turları düzenleniyor. Köklü bilgiler eşliğinde zaman ve mekânın inovasyon ruhuna tanık olma fırsatı sunuluyor.

İnovasyon.co' da katıldığınız her faaliyet için bir sertifika birde kart alabiliyorsunuz. Sertifika ile CV’nizi destekleyebilir, kartınız ile ise "İnovasyon.co" İnovasyon Kulübü’ne katılabilirsiniz.

"İnovasyon.co" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.inovasyon.co' yu ziyaret edebilirler. Eğitim ve Atölyeler hakkındaki detaylı bilgi veya kayıt için ise bura ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor