E-Ticaret Sektörü 18 Ekim’deki İstanbul E-Ticaret Zirvesi’nde Buluşuyor!

Geçtiğimiz yıllarda adından sıkça söz ettiren ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan İstanbul E-Ticaret Zirvesi; Türkiye’de bulunan başarılı şirket kurucularını, yatırımcıları ve internet sektörü profesyonellerini bir araya getirmek için 18 Ekim’de Dedeman İstanbul Hotel’de katılımcılarıyla buluşuyor.

Geçtiğimiz yıllarda adından sıkça söz ettiren ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "İstanbul E-Ticaret Zirvesi" 18 Ekim’de Dedeman İstanbul Hotel’de katılımcılarıyla buluşuyor. Türkiye’de bulunan başarılı şirket kurucularını, yatırımcıları ve internet sektörü profesyonellerini bir araya getirecek olan İstanbul E-Ticaret Zirvesi için kayıtlar başladı.

E-ticaret konusunda yeni fikirleri olan, mevcut iş fikrini gerçekleştirmek ve hayata geçirmek isteyen, e-ticaret yapan çok sayıda girişimci, sektör profesyonellerini İstanbul E-Ticaret Zirvesi'nde dinleme fırsatı yakalayacak.

Sektör profesyonelleri tarafından, sektörün şuan ki durumu ve geleceğinin tüm detaylarıyla tartışılacağı zirve; ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Orhun’un yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. “Pazaryeri ile Gelişen E-Ticaret’’ ve “Dikey E-Ticaret” konulu oturum ile devam edecek olan zirvede, EticaretMag Kurucu Ortağı Ahmet Kirtok, “İçerik Pazarlaması’’ konusunu, T-MOB Tech Kurucusu Rudi Dökmecioğlu ise “M-Ticaret’’ konusuyla katılımcılarla paylaşımda bulunacaklar. T-SOFT Proje Yöneticisi Ömer Arıkan’ın “E-Ticarette Yeni Trendler ve Sektöre Genel Bakış’’ konulu konuşması ve MNG Kargo Türkiye Satış Müdürü Ömer Yalçın'ın “Lojistik ve Kargo’’ konulu konuşmasıyla zirve devam edecek.

Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören İstanbul E-Ticaret Zirvesi'nde, E-Ticareti Destekleyen Startup’lar paneliyle katılımcılara önemli paylaşımlarda bulunulacak. GetSocial Kurucu Ortağı Sinan Eryiğit, Insider Kurucu Ortağı Arda Köterin, Prisync Kurucusu Burç Tanır, ShopKrowd Kurucu Ortağı İlke Karaboğalı, UserSports Kurucu Ortağı Mustafa Dalcı, E-ticaret ile ilgilenen katılımcılara işlerini kolaylaştırma konusunda firmalarının sağladığı kolaylıkları, maliyet azaltma stratejilerini ve tecrübelerini aktaracaklar.

Zirvenin sonuna doğru,Alışveriş ve Modanın Adresi’’ sunumuyla Vitringez Kurucusu Natali Yeşilbahar; “Marka Konumlandırması ve Markalaşma’’ konusuyla İsimTescil.net CMO’su Melih Andıç; İnternetten Güvenli Alışveriş’’ sunumuyla da Güvenrehberi Satış ve İş Geliştirme Müdürü Onur Onat yer alacaklar. Ayrıca İstanbul E-Ticaret Zirvesi katılımcıları, Galata Business Angels yatırımcılarının yer alacağı Yatırımcı Paneli ile yatırımlar hakkında detaylı bilgi alma şansı yakalayacaklar.

Sektör profesyonelleri ve yatırımcılarla doğrudan görüşme imkanı sağlanarak, katılımcıların yeni iş ortaklıkları oluşturulması da hedeflenecek. Zirve sonrasında kokteyl ortamında katılımcılara, yatırımcılarla doğrudan görüşme imkanı sağlanarak kapanış gerçekleştirilecek.


Girişim Haber okurları İstanbul E-Ticaret Zirvesi'ne %25 indirimli katılma hakkına sahip. Vakit kaybetmeden online indirimli kayıt sayfasından katılım kaydınızı %25 indirimle gerçekleştirebilirsiniz. Kupon kodunuz: GirisimHaber25


Unutmayın, İstanbul E-Ticaret Zirvesi 18 Ekim’de Dedeman İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek. Zirve hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız bilgi için www.e-ticaretzirvesi.org web adresini ziyaret edebilirler. Kayıt işlemlerini ise buradaki ön kayıt formunu doldurarak gerçekleştirebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor