Teknolojik Girişimler İTÜ Çekirdek Big Bang İle Sahneye Çıkıyor!

İTÜ Çekirdek’te, katılımcılara başarılı bir iş hayatının kapılarını açacak olan, 29 Kasım’daki final yarışması “Big Bang” (Büyük Patlama) için geri sayım başladı. Detaylar Haberimizde

İTÜ Çekirdek’te, katılımcılara başarılı bir iş hayatının kapılarını açacak olan, 29 Kasım’daki final yarışması “Big Bang” (Büyük Patlama) için geri sayım başladı. 

1000 başvuru arasından bu yıl ilk kez “Genel Kategori” ve “Bulut Bilişim Kategorisi” olmak üzere iki farklı alanda seçilen 30 aday, “fikirlerini işe dönüştürmelerini sağlayacak olan şirketlerini” kurabilmek için yarışıyor.

Ön Kuluçka ve Hızlandırıcı dönemi boyunca iş planını hazırlayıp, projesini geliştiren İTÜ Çekirdek girişimcilerini, şirketleşme aşamalarında finanse edebilmek amacıyla düzenlen, aynı zamanda girişimci grupları gerçek dünyadaki ticari hayata hazırlayan İTÜ Çekirdek “Big Bang 2014”, 29 Kasım’da İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılacak.

İTÜ Çekirdek, Big Bang süresince girişimci grupların içinde bulundukları rekabet ortamı, sinerji ortamı, ürün geliştirme süreci, iş planı hazırlama süreci, yatırımcılarla tanışma ve çeşitli networking olanakları gibi imkanlar girişimcilere gerçek bir ticari hayatı yaşatırken; Big Bang ödülleri projelerin sanayiye başarıyla aktarılması için çekirdek sermayeyi sağlayacak.

Unutmayın, “Big Bang 2014” 29 Kasım’da İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İTÜ Çekirdek Big Bang hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.itucekirdek.com/bigbang2014/ web adresini ziyaret edebilirler. Girişimcilerin jüri karşısına çıkacağı İTÜ Çekirdek Big Bang etkinliğine buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor