Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Üniversiteli Genç Girişimcilerle Buluşuyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) her ay düzenli olarak ana kademe üyeleri için "Girişimci Buluşmaları" gerçekleştiriyor ve ekosistemi bir araya getiriyor.GİV, yapılanan yeni Gençlik Konseyi ve diğer oluşumlarıyla gençler için de vazgeçilmez sosyal ve ekonomik platformlardan birisi haline geliyor.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) her ay düzenli olarak ana kademe üyeleri için "Girişimci Buluşmaları" gerçekleştiriyor ve ekosistemi bir araya getiriyor.GİV, yapılanan yeni Gençlik Konseyi ve diğer oluşumlarıyla gençler için de vazgeçilmez sosyal ve ekonomik platformlardan birisi haline geliyor.

Genç GİV, 2014 Nisan ayında gençlerle ilk buluşmasını yapmıştı. Yeni dönem çalışmalarına başlayan "Genç GİV " 15 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 14:00’de üniversiteli genç girişimcilerle buluşuyor.

Girişimci İşadamları Vakfı'nın gençlik yapılanmasını inşâ eden GİV Gençlik Konseyi'nin Başkanı Ali Kılıç yapılacak buluşmayı “Üniversiteli genç girişimcilere, girişimlerinde başarılı olmalarını sağlayacak, maddi/manevi katkıda bulunmak için Girişimci İşadamları Vakfı bünyesinde kurulmuş girişimcilik ekosisteminin tanıtımı yapılacak.” şeklinde özetliyor.

Buluşmada Bahariye Melek Yatırımcı Ağı, Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri ve Genç GİV  hakkında bilgi verilecek, Mayalabs Yatırım A.Ş. Kuluçka Merkezi'nin tanıtımı gerçekleştirilecek.

İşte Buluşma Programı ve Konuşmacılar:

  • Mehmet KOÇ - Girişimci İşadamları Vakfı Başkanı
  • Bahariye Melek Yatırım Ağı Tanıtımı (BBA) - Yusuf Aksu – GİV İş ve İşbirliği Konsey Başkanı
  • H.Ü. Girişimcilik Ödülleri Tanıtımı - İbrahim Yumaklı – GİV Tanıtım ve Medya Konseyi Başkanı
  • Genç GİV Tanıtımı - Ali KILIÇ – GİV Gençlik Konseyi Başkanı
  • Mayalabs Yatırım A.Ş. (Kuluçka Merkezi) Tanıtımı - Ali KILIÇ – GİV Gençlik Konseyi Başkanı

Kimler Nasıl Katılabilir?

Üniversite Girişimcilik Kulüpleri temsilcileri, Proje / Fikir sahibi üniversiteli gençler bu buluşmayı kaçırmamalı.

Buluşmaya katılmak için buradaki katılım formunu doldurabilir ya da GİV Gençlik Konseyi Koordinatörü Tarık Karayağız'a tarik.karayagiz@giv.org.tr ve 0212 418 60 18'den ulaşabilirsiniz.

Genç GİV Hakkında

Gençlik Konseyi, Girişimci İşadamları Vakfı üyelerinin ve girişimci işadamlarının tecrübelerini, genç girişimci ve yöneticilere aktarılmasını sağlayan; gençliğin girişimciliğe özendirilerek, sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmaları için destekleyen bir bakışı oluşturmanın yanında genç girişimci ve yönetecilerinsosyo-kültürel bilgi düzeyinin yükseltilmesi için çalışan ve bu çerçevede faaliyet gösteren genç girişimcilerin ortak noktası.

Genç GİV’inAmaçları;

  • Ahlak ve erdem temelli, etkin, üretken, ortak iş yapabilen, yardımlaşabilen girişimcilerin yetişmesine katkıda bulunmak,
  • Girişimcilik ruhunun, kaynak ve teknoloji ile birleşip yeni ve ileri çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak, öncülük etmek ve girişimciliği cesaretlendirmek.

Unutmayın, 15 Kasım 2014 Cumartesi saat 14:00'de ki buluşma vakıf merkezi olan Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'nde yapılacak. Üniversiteli girişimci veya girişimciliğe meraklı öğrencilerin 15 Kasım’daki buluşmaya katılmalarını ve Girişimci İşadamları Vakfı ve Genç GİV ile tanışmalarını tavsiye ediyoruz.

Girişimci İşadamları Vakfı ve Genç GİV hakkında detaylı edinmek için www.giv.org.tr web adresini ziyaret edebilir, vakfın faaliyet ve paylaşımlarını facebook sayfasından ve twitter profilinden takip edebilirsiniz.

GİV kaynaklı haberimizi öğrenci okurlarımız ve girişimci genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor