Junior World Entrepreneurship Forum İlk Kez 12-13 Aralık'ta İstanbul'da!

Girişimcilik ekosisteminin tümünü kucaklayan; uzman, akademisyen, sanatçı, iş ve sosyal girişimcilerin buluştuğu World Entrepreneurship Forum’un,Junior World Entrepreneurship Forum - Istanbul etkinliği 12-13 Aralık 2014 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Detaylar Haberimizde

Kurulduğu yıl olan 2008’den bu yana her alandan yaratıcı zihinleri ve girişimci ekosisteminin tümünü kucaklayan; uzman, akademisyen, sanatçı, iş ve sosyal girişimcilerin buluştuğu özgün ve dünya çapında bir organizasyon olan World Entrepreneurship Forum’un, 12-13 Aralık 2014 tarihlerinde Junior World Entrepreneurship Forum - Istanbul etkinliği Türkiye’nin girişimcilik alanında öncü kurumu olan Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşiyor.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker’in ve World Entrepreneurship Forum Başkanı Prof. Dr. Tuğrul Atamer’in koordinatörlüğü ile gerçekleşecek olan JWEF-İstanbul etkinliği; başarılı girişimcileri, melek yatırımcıları, risk sermayesi temsilcilerini ve akademisyenleri konuşmacı olarak ağırlayacak.

Prof. Dr.  Ayşegül Toker, şu sözleriyle etkinliğin önemine dikkat çekiyor: “Girişimcilikle ilgili ufuk açıcı konuların konuşulacağı, oturumları ve katılımcıların fikir alışverişinde bulunup birbirleriyle değerli bağlantılar oluşturabilecekleri bölümleri sayesinde bu forum ekosisteme girmek isteyen genç girişimciler için önemli bir buluşma noktası olacaktır.”

50’den fazla konuşmacının yer alacağı ve iki gün sürecek olan JWEF İstanbul, girişimcilikle ilgilenen öğrencileri ve ekosistemin önemli isimlerini Boğaziçi Üniversitesi’nde bir araya getirecek. Organizasyon, Saatli Bina adıyla bilinen ve 122 yıllık tarihinde binlerce prestijli etkinliğe ev sahipliği yapmış olan Albert Long Hall'de gerçekleşecek.

Junior World Entrepreneurship Forum - Istanbul etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.jwefistanbul.com web adresiniziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi genç girişimci okurlarımız başta olmak üzere ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor