İTÜ Proje Yarışması "Bir ProjEM Var Diyorsan" Başvuruları Devam Ediyor!

Türkiye’nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından 21 yıldır düzenlenen İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu, 72 farklı üniversite ve 34 farklı bölümden 900’ün üzerinde öğrenciyi ekonomiye yön veren şirketlerin yöneticileriyle bir araya getiriyor.

Türkiye’nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından 21 yıldır düzenlenen Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (İTÜ EMÖS), 72 farklı üniversite ve 34 farklı bölümden 900’ün üzerinde öğrenciyi ekonomiye yön veren şirketlerin yöneticileriyle bir araya getiriyor.

Sempozyum kapsamında düzenlenen proje yarışmasında da öğrencilere hayallerindeki projelerini sponsor şirketlerin yetkililerine sunma ve gerçekleştirme imkanı sunuluyor.

22. İTÜ EMÖS Proje Yarışması "Bir ProjEM Var Diyorsan"  bu sene P&G,B/S/H/, Bosch, Mercedes-Benz ve Unilever sponsorluğunda gerçekleşiyor. Öğrenciler ister sponsor şirketler tarafından belirtilen konulardan birini, ister kendi belirledikleri bir konuyu seçerek hazırladıkları projelerle yarışmaya katılabiliyor.

Son başvuru tarihi 28 Aralık 2014 olan proje yarışmasına gelen projeler İTÜ akademisyenleri tarafından ön elemeden geçiriliyor. Ön elemeyi geçen en iyi 6 grup, sponsor şirketler, çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve 22. İTÜ EMÖS katılımcılarından oluşan final jürisine sunumlarını gerçekleştiriyor.

Bir ProjEM Var Diyorsan ödülleri  ise şöyle;

  • 1. Gruba: 4000 TL + Koç Üniversitesi’nden Tam Burslu MBA Eğitimi
  • 2. Gruba: 3000 TL + İstanbul Business School’daMicro MBA Eğitimi
  • 3. Gruba: 2000 TL + Teknolojik Ürün Ödülü

Başvuru Koşulları

  • Yarışmaya, Türkiye ve KKTC’de öğrenim görmekte olan lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılabiliyor.
  • Bölüm kısıtlaması yok.
  • Yarışmaya 1, 2, 3 veya 4 kişilik gruplarla (dereceye giren gruplara ek ödüller 3 kişi ile sınırlı) başvuruda bulunulabilir.
  • Bir grup ikiden fazla proje fikri ile yarışmaya katılamaz.
  • Konu sınırlaması yok.
  • Projeler endüstri mühendisliği bakış açısıyla yazılmış olmalı.
  • Proje dili Türkçe.
  • Geç başvuru ve online başvuru yapılmamış projeler kabul edilmeyecek.

Ödül töreni 27 Ocak 2015 tarihinde İTÜ Maçka Kampüsü’nde yapılacak. Hazırlanan projeler belirtilen formatta hazırlanıp emos@ituemk.org adresine gönderilmeli.

Unutmayın, "Bir ProjEM Var Diyorsan" yarışmasının son başvuru tarihi 28 Aralık 2014 Pazar günü.

"Bir ProjEM Var Diyorsan" yarışmasının yarışma şartnamesine, konu havuzuna ve diğer gerekli tüm bilgi ve detaylara projenin web sitesi olan www.birprojemvardiyorsan.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haberimizi projelerini fırsata dönüştürmek isteyen lisans veya yüksek lisans öğrenci girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor