2015 Etohum Girişimcilik Zirvesi 31 Ocak'ta, Kaçırmayın!

Teknoloji ve internet ile ilgili şirket kuran girişimcileri hızlandıran ve yeni ekonomiyle ilgili yatırım yapabilecek profesyonelleri buluşturan Etohum, 2015 yılının Girişimcilik Zirvesi’ni 31 Ocak Cumartesi günü İTÜ Maslak Kampüsü’ndeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Detaylar

Teknoloji ve internet ile ilgili şirket kuran girişimcileri hızlandıran ve yeni ekonomiyle ilgili yatırım yapabilecek profesyonelleri buluşturan Etohum, 2015 yılının Girişimcilik Zirvesi’ni 31 Ocak Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maslak Kampüsü’ndeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.

İTÜ Arı Teknokent, sponsorluğunda Etohum tarafından düzenlenen Girişimcilik Zirvesi için nefesler tutuldu. 31 Ocak Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Girişimcilik Zirvesi, yaklaşık 2.500 başvuru arasından seçilen 40 girişimi ve Türkiye’nin en saygın konuşmacılarını ağırlarken, Etohum Yatırımcı Ağı üyelerinin mentorlarla birlikte seçtiği, 2015’te yatırım yapılacak en başarılı 15 internet girişimini de belirleyecek.

Bugüne kadar aralarında Evidea, Connected2Me, Grupanya, UserSpots gibi çok önemli girişimlerin yer aldığı Etohum 15 girişimleri, Etohum’un Şubat ayında düzenleyeceği Startup Turkey etkinliğinde yatırımcılarla buluşma şansını yakalayacak.

Oyun, mobil, e-ticaret, bulut teknolojileri gibi farklı alanlara odaklanan girişimlere ev sahipliği yapan Girişimcilik Zirvesi’ne katılmak isteyenler için başvuru süreci başlamış durumda. Zirveye katılamayanlar ise, diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da etkinliği www.pozitiftv.com/etohum adresi üzerinden canlı izleyebilecek.

Girişimcilik Zirvesi'nin Konuşmacıları;

Girişimcilik Zirvesi ve Etohum hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.girisimcilikzirvesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Girişimcilik Zirvesi'ne başvuruda bulunmak isteyen okurlarımız başvuru işlemlerini buradan gerçekleştirebilirler.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm girişimlerimizin ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor