Gelecex BizTalks Buluşmaları 2015 Ocak Konuğu Murat Erdör Olacak!

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 28 Ocak 2015 konuğu Emarsys Ülke Müdürü Sn. Murat Erdör olacak. Detaylar haberimizde..

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 28 Ocak 2015 konuğu Emarsys Ülke Müdürü Sn. Murat Erdör olacak.

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller, girişimciler ve orta ila üst düzey yöneticilerle paylaşılıyor.

Konuk: Murat Erdör

Biztalks etkinliği 28 Ocak 2015 Çarşamba günü YAZANE ofisinde gerçekleşecek. Emarsys Ülke Müdürü Sn. Murat Erdör'ün konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte “Başarılı Müşteri Bağlılığı için İpuçları” konusu dahilinde deneyimlerini profesyoneller ile paylaşıyor olacak.

Adres: YAZANE coworking space /  Kılıç ali paşa cad. No:12 k:1 Karaköy / İstanbul
Telefon: 0212 293 79 00

Etkinlik Programı

“Başarılı Müşteri Bağlılığı için İpuçları”
18:15 – 18:30: Networking
18:30 – 19:30:  “Başarılı Müşteri Bağlılığı için İpuçları” Sunumu
19:30 – 20:00: Kahve arası & Networking

Gelecex Business Talks Hakkında

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller,girişmciler ve orta/üst düzey yöneticiler ile paylaşılıyor.

Gelecex Business Talks hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.biztalks.org web adresini, 28 Ocak'da YAZANE ofisinde gerçekleşecek etkinliğe kayıt olmak için ise etkinlik kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi başarılı müsteri bağlılığının yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor