BIC Angel Investments İlk 2015 Yatırımını TemizlikYolda'ya Yaptı!

Melek yatırım ağı BIC Angel Investments, 2015 yılının ilk yatırımını 500 bin TL ile Temizlikyolda.com’a yaptı. Temizlikyolda.com Türkiye’de büyümenin yanı sıra yurtdışına da açılarak uluslararası bir oyuncu olmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

Türk Telekom’un Girişimleri Hızlandırma programı PİLOTT’a seçilen ve PİLOTT Girişimcilik Zirvesi’nde en değerli ilk üç girişim arasında yer alan, Webrazzi Ödülleri’nde “Yılın Yeni Web Girişimi” kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Temizlikyolda.com hızla gelişimine devam ediyor.

Ocak 2014 yılında kurulan, kullanıcıların tüm temizlik ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılayan Temizlikyolda.com bugüne kadar 15 bin üyeye ve 10 bin başarılı siparişe ulaştı. Toplamda bir milyon liranın üzerinde bir sipariş hacmi yaratan Temizlikyolda.com Türkiye’de sekiz ilde ve Kıbrıs’ta hizmet veriyor.  

Temizlikyolda.com’un yer aldığı hizmet kategorilerinde yedi milyar TL’ye ulaşan temizlik pazarının yaklaşık üç milyar lirası kayıt dışı ekonomi yaratan ve sigortasız çalıştırılan ev işçilerine ait. Sayıları bir milyona yaklaşan ve gündelikçi diye tabir edilen bu kişilerin birçoğu her yıl mesleki yetersizlik ve eğitimsizlikten kaynaklı çok ağır yaralanmalar ve ölümle sonuçlanan vakalarla anılıyor. Temizlikyolda.com hem bu acı vakaları profesyonel ve eğitimli bir şekilde çözüme kavuşturmayı hedefliyor hem de her yıl yaklaşık üç milyar TL’ye ulaşan kayıt dışında kalan ekonominin kayıt altına alınmasına destek oluyor.

Temizliğin Online Adresi

Temizlikyolda.com’a 500 bin TL’lik yatırım gerçekleştiren BIC Angel Investments’ın yatırımcıları arasında Joachim Behrendt, Çağlar Karataş, Ralf Rıfat Ruso, Ali Çebi, Meltem Özçelebi, Simla Özbay, Mehmet Onarcan, Ömer Erkmen ve Engin Frayman yer alıyor. Temizlikyolda.com’u, bir melek yatırımcının sahip olmasını istediği bütün özelliklerin bir araya geldiği bir proje olarak tanımlayan Joachim Behrendt, BIC Angel Investments olarak gerçekleştirdikleri yatırımdan çok büyük bir heyecan duyduklarını dile getirdi. Türkiye'de online olarak hizmet satın almanın hızla arttığına dikkat çeken Behrendt, Türkiye’de temizlik sektörünün oldukça büyük olduğunu da ekledi.

Hedef, Temizlik Hizmetleri Denince Akla Gelen İlk Marka Olmak

Temizlikyolda.com’u 2014’te kurduklarını söyleyen Hakan Kibar, bir senelik süre içerisinde çok önemli bir büyüme gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Türkiye'de sadece kuru temizleme sektörünün yıllık 500 milyon Euro olduğunu, ev temizliği ve halı yıkama pazarları gibi diğer temizlik kategorileri de dahil olduğunda toplamda Türkiye genelinde yıllık yedi milyar liranın üzerinde bir pazar oluştuğunu belirten Kibar, sektörün her geçen sene hızla büyüdüğünü kaydetti. Aldıkları yeni yatırım ile öncelikle yerel ölçekte yaygınlaşmayı hedeflediklerini söyleyen Hakan Kibar, Türkiye çapında markalaşarak, Türkiye’de “temizlik hizmetleri” denilince akla ilk gelen marka olmayı hedeflediklerini belirtti.

TemizlikYolda hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.bicangels.com ve www.temizlikyolda.com web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

TemizlikYolda ekibini tebrik ediyor, haberimizi temizlik sektöründe faal okurlarımız başta olmak üzere ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor