İTÜ Çekirdek'te Kahve Bahane'siyle İthalat ve İhracata Giriş - 11 Şubat

İTÜ Çekirdek'in düzenli olarak gerçekleştirdiği "Kahve Bahane" isimli etkinliğinin bu ay ki konuğu Ayşegül Güneyi. 11 Şubat 2015 tarihinde Ayşegül Güneyi'in konuk olacağı etkinliğin konusu "İthalat ve İhracata Giriş". Detaylar haberimizde..

İTÜ Çekirdek'in düzenli olarak gerçekleştirdiği "Kahve Bahane" isimli etkinliğinin bu ay ki konuğu Ayşegül Güneyi. 11 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte "İthalat ve İhracata Giriş" konusu üzerinde durulacak.

 İTÜ Çekirdek, "Kahve Bahane" isimli etkinliklerine devam ediyor. 11 Subat 2015 tarihinde İTÜ ARI 3 Teknokent’de İTÜ Çekirdek Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlikte Ayşegül Güney, "İthalat ve İhracata Giriş" konulu semineri ile katılımcılara ithalat ve ihracat konusundaki bilgilerini aktaracak.

Günümüzde devletler, şirketler ve hatta bireyler her gün çok büyük hacimlerde ithalat ve ihracat yapıyorlar. Bu gün istediğimiz herhangi bir şeyi çok hızlı bir şekilde dünyanın herhangi bir yerinden ithal edebiliyoruz. Aynı zamanda kendi ürettiğimiz bir ürünü veya da hammaddeyi istediğimiz bir ülkeye çeşitli yollardan ihraç edebiliyoruz.

Peki ithalat ve ihracat hakkında yeterli bilgiye sahip miyiz? Eğer ithalat ve ihracat alanında yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız bu etkinlik tam size göre.

11 Şubat Çarşamba günü 18:00-19:00 saatleri arasında Ayşegül Güneyi ile gerçekleştirilecek "İthalat ve İhracata Giriş" konulu seminer tüm katılımcılara açık ve ücretsiz.

"İthalat ve İhracata Giriş" konulu etkinlik hakkında daha detaylı bilgi edinmek veya kayıt yaptırmak isterseniz www.itucekirdek.com/kahvebahane web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi ihracat/ithalat yapan veya bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor