Bakkalın Dostu, Bakkallar İçin 7 / 24 Online Sipariş Dönemi Başlatıyor!

Yıldız Holding’in geleneksel kanallara hizmet veren satış şirketi Horizon Gıda, bakkallar için 7 / 24 sipariş verebilecekleri internet sitesi www.bakkalindostu.com’u hizmete açtı. Detaylar haberimizde..

Yıldız Holding’in geleneksel kanallara hizmet veren satış şirketi Horizon Gıda, bakkallar için 7 / 24 sipariş verebilecekleri internet sitesi www.bakkalindostu.com’u hizmete açtı. Bakkalın Dostu internet sitesi ile artık bakkallar online olarak Yıldız Holding ürünlerinin siparişini verebilecek.

Teknolojinin gelişmesiyle artık bakkal amcalar da dükkanlarındaki vakitlerini sosyal mecralarda geçirir oldu. Eskiden bakkalın en üst rafında duran mini televizyonların yerini tabletler veya bilgisayarlar aldı. Türkiye çapında 180 bin geleneksel market ve bakkala hizmet veren Horizon Gıda da, bu yeni trendden hareketle sipariş sistemine online kanalı da ekledi. Şirketin açtığı www.bakkalindostu.com web sitesi, müşterilerinin sipariş vermek için satış temsilcisini bekleme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Siteye üye olan tüm müşteriler, artık bir tık’la sipariş verebiliyor. Ayrıca müşteriler siteden tüm ticari promosyonlara, kişiye özel kampanyalara, Ülker fatura ekstrelerine, katalog ve ürün bilgilerine ulaşabiliyorlar. “Bakkalın Dostu” konseptiyle iş ortakları olan bakkalların ticaretini de geliştirmeyi amaçlayan Horizon Gıda, site içeriğini bakkallara özel haberler, ticaretlerini arttıracak bilgiler ve eğitimler ile de destekliyor. Ayrıca bakkallar sitedeki güncel haberler ve oyunlar ile dükkânlarında daha kaliteli vakit geçirme imkânına da sahip oluyorlar.

Horizon Gıda Genel Müdürü Ahmet Şenel: “Sektörde yaklaşık 145 bin bakkal var ve bunlara sadece satış temsilcileri yoluyla hizmet veriliyor. Biz, bu alanda bir ilki gerçekleştirdik ve ilk etapta 30 bin noktaya 7 / 24 online sipariş olanağı ve içerik bilgisi vermeye başlıyoruz. Bakkallar artık Ülker ürünlerine bir tıkla dükkânlarına getirtebiliyorlar.” dedi.

Aralık 2014’te kullanıma açılan site ile Horizon, gelişen online pazarın olanaklarından yararlanarak, bakkalların tedarik gücünü arttırmayı hedefliyor. Horizon Gıda, ayrıca bu yeni satış kanalı ile hızlı tüketim sektörünün geleceğine yön vermeyi planlıyor.

İki yıl önce büyük marketlerle geleneksel kanal ve bakkalların farklı ihtiyaçlarından yola çıkarak kurulan Horizon Gıda, başta Ülker markalı gıda ve içecek ürünleri olmak üzere, Yıldız Holding çatısı altında üretilen 45’in üzerinde farklı kategorideki ürünleri Türkiye genelindeki 180 bin market ve bakkala ulaştırıyor.

Bakkalın Dostu hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.bakkalindostu.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi bakkal işleten okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor