2. Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması Bu Yıl Dünyaya Açıldı!

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Sabri Ülker Bilim Ödülü ile gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam alanlarındaki bilimsel araştırmalarıyla fark yaratan bir kişi 100 Bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Detaylar haberimizde..

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Sabri Ülker Bilim Ödülü ile gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam alanlarındaki bilimsel araştırmalarıyla fark yaratan bir kişi 100 Bin TL’lik ödülün sahibi olacak. Yarışma bu sene dünya çapında tüm bilim insanlarının katılımına açık hale getirildi.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı temel misyonlarından biri olan araştırma ve eğitim programlarının desteklenmesi hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Sabri Ülker Bilim Ödülü; akademi, endüstri araştırma enstitülerindeki ve bilim insanlarını teşvik etmeyi ve bu sayede toplum sağlığına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Beslenme, sağlık ve tıp alanındaki gelişmeler ışığında, Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı Bilim Ödülü; sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmek, araştırma, eğitim programları ve bilimsel girişimleri desteklemek, topluma faydalı inovasyonların geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlenirken, yarışma ikinci senesinde dünya çapında bilim insanlarına çağrıda bulunuyor.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı Bilim Ödülü araştırma konusunu gıda, beslenme ve sağlık olarak belirlerken, başvuran projelerin toplumun beslenme ve sağlıklı yaşam biçimlerini teşvik eden, tamamlanmış ve uygulanabilir olması kriterlerinde değerlendiriyor.

Unutmayın, son başvuru tarihi 1 Nisan 2015 olarak belirtilen Sabri Ülker Bilim Ödülü’nde kazanan proje ise Mayıs ayında düzenlenecek Sabri Ülker Vakfı 3. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi’nde açıklanacak.

2. Sabri Ülker Bilim Ödülü Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz sabriulkerbilimodulu.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam alanlardınaki bilimsel araştırmalarıyla fark yaratabilecek dünya çapındaki okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor