“TEYDEB Başarı Hikayeleri” Kitabı Yayımlandı, Okudunuz mu?

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından desteklenen sanayicilerin başarılı çalışmaları, kitap olarak yayımlandı. Detaylar haberimizde..

Özel sektöre yönelik araştırma, teknoloji geliştirme ve yenilik destek programları kapsamında, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından desteklenen sanayicilerin başarılı çalışmaları, kitap olarak yayımlandı.

TEYDEB Başarı Hikayeleri” kitabında, TEYDEB’in 12 farklı destek programı altında desteklediği Ar-Ge faaliyetleri ile ürün geliştiren sanayicilerin başarı hikayeleri yer alıyor.

Desteklenen ve sonuçlanan projelerden bazılarının diğer sanayicilerimize örnek teşkil etmesi amacıyla yer aldığı “TEYDEB Başarı Hikayeleri” kitabında sanayicilerin çalışmaları; Bilişim Teknolojileri Grubu (BİLTEG), Biyoteknoloji, Tarım, Çevre ve Gıda Teknolojileri Grubu (BİYOTEG),  Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Grubu (ELOTEG), Makine İmalat Teknolojileri Grubu (MAKİTEG), Malzeme, Metalurji ve Kimya Teknolojileri Grubu (METATEG), Ulaştırma, Savunma, Enerji ve Tekstil Teknolojileri Grubu (USETEG) alt başlıkları altında yer alıyor.

TEYDEB Başarı Hikayeleri” kitabının elektronik versiyonuna ulaşmak isteyen okurlarımız burayı ziyaret edebilirler.

TÜBİTAK kaynaklı haberimizi sanayici okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor