Ankaralılar, “İnternetle Güçlü Kobi” Seminer Dizisinin İkinci Durağı Ankara

Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye Merkezi IAB Türkiye, re-KOBİ (Rekabetçi Kobi) Uzaktan Eğitim Platformu’nu hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında tasarlanan “İnternetle Güçlü KOBİ” seminer dizisinin ikincisi, 24 Şubat’ta Ankara Sanayi Odası’nda düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

42 farklı ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye Merkezi IAB Türkiye, KOBİ’lerin interneti daha verimli kullanması için geliştirdiği re-KOBİ (Rekabetçi Kobi) Uzaktan Eğitim Platformu’nu hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında tasarlanan “İnternetle Güçlü KOBİ” seminer dizisinin ikincisi, 24 Şubat’ta Ankara Sanayi Odası’nda düzenlenecek.

Ankara Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilecek “İnternetle Güçlü KOBİ Semineri”nde internetin gelişimi, iş hayatına ve reklamcılığa getirdiği yenilikler ile sunduğu imkânlar anlatılacak. Ayrıca IAB Türkiye’nin 2013 yılında hazırlıklarına başladığı ve KOBİ’lere yönelik uzaktan eğitim platformu olarak tasarlanan re-KOBİ Programı ile ilgili bilgiler paylaşılacak.

IAB Türkiye tarafından hazırlanan re-KOBİ Eğitim Platformu ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin internetin imkânlarını kullanarak markalaşmasına, ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü arttırmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

ABİGEM Doğu Marmara (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi), Ogilvy&Mather, Local Time, Waytosay ve WebTV tarafından desteklenen eğitim programı internet üzerinden yayınlanacak 12 adet videodan oluşuyor. Videolar haftalık olarak katılımcıların sorularını yöneltebilecekleri canlı yayınlarla destekleniyor.

IAB Türkiye

42 ülkede faaliyet gösteren IAB (Interactive Advertising Bureau), tüm dünyada interaktif reklamcılığın gelişmesi, reklam yatırımlarından daha fazla pay alması için çalışıyor. Bu amaç doğrultusunda reklamverenlere, ajanslara ve medya ajanslarına interaktif iletişimin katma değerini anlatıyor. Kamu nezdinde yürüttüğü çeşitli faaliyetlerle endüstrinin doğru ve nitelikli biçimde büyümesine katkı sağlıyor. Merkezi Amerika'da bulunan IAB'nin, Avrupa'daki ülke bazlı örgütlenmesi IAB Europe tarafından koordine ediliyor. IAB Türkiye, dijital endüstride reklam ve pazarlama alanlarında düzenleme yapmak üzere 23 sektör temsilcisi tarafından, 2007’de bir platform olarak kuruldu ve 2011 Temmuz ayında dernekleşme sürecini tamamladı. IAB Türkiye’nin şu an 195 üyesi bulunuyor.

Unutmayın, İnternet ile Güçlü KOBİ Seminer dizisinin ikincisi 24 Şubat Salı günü Ankara Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

re-KOBİ (Rekabetçi Kobi) Uzaktan Eğitim Platformu ve “İnternetle Güçlü KOBİ” Seminer Dizisi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.iabrekobi.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi KOBİ’ler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor