Mobil İstanbul "Deneyim Paylaşımı" İle Uygulama Geliştiricileri Buluşturuyor!

Mobil İstanbul; Türkiye'deki mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Türkiye'de daha fazla ve daha başarılı uygulamalar geliştirilebilmesi için geliştiriciler ve sektör profesyonelleri 21 Şubat 2015 tarihinde bir araya geliyor. Detaylar haberimizde..

Mobil İstanbul; Türkiye'deki mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Türkiye'de daha fazla ve daha başarılı uygulamalar geliştirilebilmesi için geliştiriciler ve sektör profesyonelleri 21 Şubat 2015 tarihinde bir araya geliyor.

İlki Nisan 2014 ‘de gerçekleşen ve kendi alanlarında uzman ve tecrübeli developerların buluştuğu “Geliştirici Günü” etkinlikleri geri dönüyor ve artık seri şekilde gerçekleşecek. 21 Şubat 2015 tarihinde düzenlenecek "Deneyim Paylaşımı" isimli etkinlikte birbirinden önemli isimler katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak.

Etkinlik Programı

"Deneyim Paylaşımı" Semineri
Tarih: 21 Şubat 2015 Cumartesi
Konuşmacılar: Bilal Çınarlı, Burak Dönertaş, Mustafa Ferhat Akman
14:00 – 14:45 Bilal Çınarlı  (Turkcell – “Mobil İçin Arayüz Geliştirme”)
Yaklaşım tercihi, mobil site mi, responsive tasarım mı, adaptive mi?
14:45 - 15:00 Ara
15:00 – 15:45 Burak Dönertaş, Fusion Istanbul
15:45 - 16:00 Ara
16:00 - 16:45 Mustafa Ferhat Akman, Turksat - "Günlük $0.2’lık Kazancı $12’a Nasıl Çıkarttım?"
Adres: Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Salonu

Unutmayın, Etkinlik 21 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 14:00‘de Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say salonunda gerçekleştirilecek.

"Deneyim Paylaşımı" etkinliği ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isterseniz burayı ziyaret edebilir, kayıt için ise Event Brite sayfasını kullanabilirsiniz.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi mobil bilişim sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor