Hayal Edin Gerçekleştirelim Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor!

Kredi Kayıt Bürosu tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Hayal Edin Gerçekleştirelim sosyal sorumluluk proje yarışmasının ikinci dönemi öğrencilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Kredi Kayıt Bürosu tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Hayal Edin Gerçekleştirelim sosyal sorumluluk proje yarışmasının ikinci dönemi öğrencilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Üniversitelerin ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımına açık olan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda başvuru alan yarışmanın son katılım tarihi 6 Mart 2015.

Kredi Kayıt Bürosu’nun üniversite öğrencilerinin sosyal sorumluluk konularında farkındalıklarını ve duyarlılıklarını arttırmak amacıyla başlattığı “Hayal Edin Gerçekleştirelim” yarışmasında, Türkiye genelindeki tüm üniversite öğrencileri Çevre, Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür Sanat ve Toplumsal konularda hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri ile yarışıyor. Türkiye’nin birçok ilinde bulunan farklı üniversitelerden katılım olurken, katılımın yoğun olduğu iller arasında; Kayseri, Konya, İstanbul, İzmir ve Ankara bulunuyor.

Gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini, toplumsal ihtiyaçları fark etmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak amacıyla Kredi Kayıt Bürosu tarafından başlatılan “Hayal Edin Gerçekleştirelimsosyal sorumluluk yarışması sonucunda seçilen projelerin bir proje havuzu oluşturularak “KKB Sosyal Sorumluluk Projeleri” kitabında yer alması hedefleniyor.

Projeler; aralarında, Sivil Toplum Gönüllüsü İbrahim Betil, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Vahap Munyar, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fügen Toksü, İş Kadını ve Sosyal Girişimci Özlem Denizmen, CNN Türk Ekonomi Direktörü Emin Çapa ve KKB Genel Müdürü Kasım Akdeniz’in yer aldığı jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.

Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin bireysel olarak ya da gruplar halinde katılabileceği sosyal sorumluluk proje yarışmasında, kazanan öğrencilere çeşitli ödüllerin yanı sıra Kredi Kayıt Bürosu’nda staj imkanı sunulacak. Yarışmada;

  • Kategori birincilerine 5.000 TL,
  • İkincilere 3.000 TL,
  • Üçüncülere 1.000 TL

para ödülü verilirken Büyük Ödül ise “Yurtdışında Yaz Dönemi Eğitim Programı” olacak.

Kredi Kayıt Bürosu Hakkında:

Türkiye’nin ilk ve tek kredi bürosu olan KKB, sektörün önde gelen 9 bankasının ortaklığı ile 11 Nisan 1995 tarihinde kurulmuş olup bankalar, tüketici finansman şirketleri, leasing, faktoring ve sigorta şirketleri olmak üzere hem Risk Merkezi hem de kendi üyelerini içeren 180’in üzerinde üyesi bulunuyor. KKB’nin temel fonksiyonu ise üyelerinden topladığı müşteri bilgilerini birleştirip kredi risk yönetim süreçlerinde kullanılmak üzere yine üyeleri ile paylaşması.

2013 yılı Ocak ayında hizmete sunduğu Çek Raporu, Risk Raporu ve Elektronik Rapor Sistemi ile KKB, yalnız finansal kuruluşlara değil aynı zamanda bireylere ve reel sektöre yönelik hizmetler de sunmaya başladı. Kişi ve kurumların finansal itibarlarını yönetebilmeleri için önemli araçlar sunan KKB, 2014 yılında bireylere ve reel sektöre yönelik olarak tasarlanmış yeni finansal hizmetler platformu Findeks’i hayata geçirdi. Findeks, sahip olduğu dünyanın en gelişmiş kimlik doğrulama yapılarından biriyle benzersiz bir hizmet sunuyor.

Unutmayın,Hayal Edin Gerçekleştirelim” yarışmasının son katılım tarihi 6 Mart 2015.

“Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal sorumluluk proje yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.hayaledingerceklestirelim.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi üniversitelerin ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor