Dünyanın En Önemli Fütüristleri 1 Mart Gelecek Günü'nde Buluşuyor!

Dünyanın en önemli fütüristleri 1 Mart Gelecek Günü’nde Yeditepe Üniversitesi’nde buluşuyor. Fütüristler Derneği (TFD) tarafından Yeditepe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Gelecek Günü etkinliğinin bu yılki teması “Future of Youth – Gençliğin Geleceği” olacak. Detaylar haberimizde..

Dünyanın en önemli fütüristleri 1 Mart Gelecek Günü’nde Yeditepe Üniversitesi’nde buluşuyor. Fütüristler Derneği (TFD) tarafından Yeditepe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Gelecek Günü etkinliğinin bu yılki teması “Future of Youth – Gençliğin Geleceği” olacak.

Etkinliğin uluslararası konuşmacıları arasında dünyanın en köklü, saygın ve büyük fütürist organizasyonu World Future Society’nin ilk kadın ve en genç başkanı, füturist, Strategic Narrative Kurucusu Amy Zalman, ABD’de lider Fütürist Danışmanlık şirketi Weiner Edrich Brown’ın Başkanı Erica Orange ve Başkan Yardımcısı Jared Weiner, profesyonel teknolojist, fütürist, ödüllü yazar Ramez Naam ve BSH Grubu Bosch Baş Tasarımcısı Robert Sachon yer alacak.

Türkiye’den konuşmacılar ise Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurcan Baç, Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güner Gürsoy, Fütüristler Derneği Başkanı Mehmet Nuri Çankaya, Türk Telekom Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Mustafa Aykut olacak.

Yusuf Baykal Bozkurt’un sunumuyla gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılanlar, dünyaca ünlü fütüristleri dinlemek, geleceğe yönelik vizyonlarını genişletmek, İnsan 2030 fütüristik raporuna sahip olmak, çekilişlerle değişik teknolojik hediyeleri kazanmak ve Yeditepe Üniversitesi’nin eğitim vizyon ve yaklaşımını yakından tanımak gibi özel şanslara sahip olacak.

Etkinlik Programı

10.30 – 11.00
Kayıt, girişler
11.00 – 11.05 Mini Gösteri - Hoş geldiniz – Sunucu Yusuf Baykal Bozkurt – Duyurular
11.05 – 11.15
Açılış – Prof. Dr. Güner Gürsoy
11.15 – 11.25 Mehmet Nuri Çankaya - Fütüristler Derneği Başkanı
11.25 – 11.35 Unilever - Cem Tarık Yüksel
11.35 – 11.55 BSH - Robert Sachon - BSH Grubu Bosch Baş Tasarımcısı
11.55 – 12.35 Amy Zalman - Onur Konuşmacısı
12.35 – 12.45
Ramez Naam (Video Sunum) - Mustafa Aykut
12.45 – 13.45 Öğlen Molası
13.45 – 13.50
Mini Gösteri
13.50 – 13.55 Sunucu - Yusuf Baykal Bozkurt
13.55 – 15.15
Jared Weiner - Erica Orange - Konuk Konuşmacı
15.15 – 15.30
Ara
15.30 – 16.00   

Panel: Eğitimin Geleceği - Moderatör: Doç Dr. Aykut Arıkan

Konuşmacılar:
Prof. Dr. Güner Gürsoy
Elif Bilgin / Abdullah Bilgin (Babası)
Kaan Göksal / Serdar Göksal (Babası)

16.00 – 16.30
Ödül Dağıtımı - Kapanış – Sunucu
( İngilizceden Türkçeye, Türkçeden İngilizceye simultane tercüme var. )

Unutmayın,Future of Youth – Gençliğin Geleceği” temalı Gelecek Günü etkinliği 1 Mart 2015 tarihinde Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Gelecek Günü etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gelecekgunu.org/tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi fütürist okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor