Doğu'daki Girişimci Özel Pazar'dan Yatırım Çekebilecek!

Borsa İstanbul ile TÜRKONFED 'Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde Girişimciler için İş Birliği Protokolü' imzaladı. Detaylar haberimizde..

Borsa İstanbul ile TÜRKONFED 'Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde Girişimciler için İş Birliği Protokolü' imzaladı.

Borsa İstanbul, imzalanan anlaşmayla TÜRKONFED’in yürütmekte olduğu 'Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nde Girişimciler için Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında bu bölgelerdeki şehirlerde yapılacak ve girişimcilerin davet edileceği bilgilendirme toplantılarına destek verecek ve “Özel Pazar”ı tanıtacak.

Borsa İstanbul Genel Müdür Vekili Hüseyin Zafer, TÜRKONFED ile imzaladıkları iş birliği protokolüyle Doğu ve Güney Doğu bölgelerindeki yeni girişimlerle büyüme potansiyeli olan şirketleri, ihtiyaç duydukları sermayeyi bulabilecekleri ve bu amaçla pek çok yatırımcı alternatifini bularak projelerini anlatabilecekleri bir ortam sağlayan Özel Pazar’a davet edecek organizasyonları beraber gerçekleştireceklerini belirtti.

Yeni Pencere Açtı

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça da, Borsa İstanbul’un Özel Pazar’la finansmana erişime yeni bir pencere açtığını söyledi. Onatça, “Bu değerli enstrümanın Anadolu şirketleri tarafından da kullanılması çerçevesinde TÜRKONFED olarak tanıtım desteği sağlayacağız. Yatırımcı ve girişimciyi bir araya getiren, yasal altyapıya sahip bu ‘Özel Pazar’ın özellikle KOBİ’lerimiz için yeni bir açılım sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Dünyanın bir borsa tarafından sıfırdan kurulan ilk platformu olan Özel Pazar hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.bistozelpazar.com web adresini ziyaret edebilir, isterlerse buradan üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Haberimizi şirket sahibi girişimci okurlarımız ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor