Mobil İstanbul, 21 Mart'ta iOS Uygulama Geliştiricileri Buluşturuyor!

Mobil Istanbul, 2015‘te de Türkiye‘de daha fazla ve daha başarılı uygulama geliştirilmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Farklı sektörlerden deneyimli developerlar yaşadığı problemlere bulduğu çözümleri Mobil Istanbul takipçileri ile paylaşıyor. Detaylar haberimizde..

Mobil Istanbul, 2015‘te de Türkiye‘de daha fazla ve daha başarılı uygulama geliştirilmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Farklı sektörlerden deneyimli developerlar yaşadığı problemlere bulduğu çözümleri Mobil Istanbul takipçileri ile paylaşıyor.

Geliştirici Günü: iOS Uygulama Geliştirme

Bu ay ki etkinlik hem yeni başlayan hem de yol almış IOS developerlar için olacak. Swift’in de popülerleşmesi ile Türkiye’de iOS uygulama geliştirme konusuna ilgi oldukça arttı. Ancak yeni başlayan ya da deneyimli birçok developer hergün çok farklı problemlerle karşılaşıyorlar. Konuşmacılar kendi yaşadığı problemler ve buldukları çözümlerden yola çıkarak deneyimlerini ve geliştirdikleri methodları paylaşıyor olacaklar.

Etkinlik, 21 Mart Cumartesi Günü Bahçeşehir Üniversitesi D Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Etkinlik Programı

21 Mart 2015 Cumartesi
13:00 - 14:00 Kayıt
14:00 - 14:45

İlter Cengiz, Doğuş Teknoloji- “Profesyonel iOS Uygulama Gelistiricisi Olmanin Rotası”

Açıklama:
"Birçok iOS developer hemen hemen hergün ‘şunu nasıl yaparım?’, ‘burada bir hata alıyorum sebebi nedir?’ tarzı sorular soruyorlar. Bu sunumda bir iOS developer için sıfırdan başlayarak profesyonelliğe kadar izlenilmesi gereken yollar, takip edilmesi gerekilen kaynaklar, kullanılması gereken araçlar ve karşılaşılan problemlere bulunan çözümler konusunda bilgiler olacak."

14:45 - 15:00 Mola
15:00 - 15:45

Seyfeddin Başsaraç, Thread Co. - “Geliştirici perspektifinden “Mobil Dünyada Tasarımcı Olmak”

Açıklama:
Sürekli değişen mobil dünyada tasarımcı olmak, birden fazla farklı konuda uzmanlaşmak gerekiyor. Bir geliştirici olarak yazılımcıların tasarımcılardan beklediği şeyleri örneklerle ve araçlarla bu sunumda bulabilirsiniz.

15:45 - 16:00 Mola
16:00 - 16:45

Serdar Çınar, Invitelecom - "IOS Mutfağından Lezzetli APPler Pişirmenin Püf Noktaları"

Açıklama:
"Serdar Şef, iOS mutfağından çeşitli frameworkler, apiler ve kütüphaneler kullanarak nasıl daha lezzetli Appler geliştirebileceğinizi anlatıyor."

Unutmayın,Mobil Istanbul21 Mart Cumartesi Günü Bahçeşehir Üniversitesi D Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Mobil Istanbul hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir ve kaydınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi hem yeni başlayan hem de yol almış IOS developerlar başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor