Argeti'15 Uluslararası Yatırım Fikirleri Proje Pazarı'na Davetlisiniz!

ARGETİ 15 Uluslararası Yatırım Fikirleri Proje Pazarı Ulusal ve Uluslararası yatırımcıların katılımı ile 31 Mart 2015 Salı günü Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu'da gerçekleştirilecek.

ARGETİ'15 Uluslararası Yatırım Fikirleri Proje Pazarı, Ulusal ve Uluslararası yatırımcıların katılımı ile 31 Mart 2015 Salı günü Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilecek.

ARGETİ (Araştırma-Geliştirme-Ticarileştirme) her yıl iki kez düzenli olarak Gaziantep Üniversitesi tarafından organize edilen markalaşmış bir etkinlik olma özelliği taşıyor. ARGETİ 2015 Proje Pazarı, her kıymetli fikir ve projenin hayata geçirilmesi ve değerlendirilmesi ve Üniversite-Sanayi İşbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacı ile AR-GE projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler, AR-GE kuruluşları ve teknopark çalışanları ile araştırmacıları bir araya getirerek aralarındaki iletişimi artırmak, AR-GE destek programlarına başvurulmasına destek olmak, sanayi ihtiyaçları ile buluşmaya katkı sağlayacak ortak proje önerilerinin oluşturulması misyonuna inanmakta.

Ayrıca, 2015 yılında ilk kez uygulanacak olan MikroFon (Mikro-Grant) programı ile Gaziantep Üniversitesi öğrencilerine proje mantığını temel düzeyde kazandırmak amaçlanmakta. Gaziantep Üniversitesi'nin yenilikçi uygulamalarından olan Mikro-Nakit ve ARGETİ 2015 proje pazarı etkinlikleri beraber yürütülecek. Amacı başarılı proje ve fikirlerinin tanıtılması, sergilenmesi ve desteklenmesi.

ARGETİ 15 Uluslararası Yatırım Fikirleri Proje Pazarı programı;

ARGETİ 15 Uluslararası Yatırım Fikirleri Proje Pazarı
11:00 Target Teknoloji Transfer Ofisi ve Teknopark OSB irtibat ofislarinin açılışı
11:30 Argeti'15 Yatırım Fikirleri Proje Pazarı etkinlik açılışı ve sergi gezimi
12:00 Öğle Yemeği

Unutmayın, Üniversiteden yatırım arayan 50 seçkin Ar-Ge projesinin sergilendiği "Proje Pazarı" ve Target Teknoloji Transfer Ofisi ve Gaziantep Teknopark Organize Sanayi Bölgesi irtibat ofislarinin açılış töreni 31 Mart 2015 Salı günü Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu'da gerçekleştirilecek.

 

ARGETİ 2015 Proje Pazarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.argeti.org web adresini ziyaret edebilir, Katılmak için ise buradaki formu doldurarak kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor