Türk Girişimciler Mekan Arama Motoru İle Devlere Kafa Tutuyor!

Binlerce popüler mekanın menüleri, adresi, telefonu, çalışma saatleri gibi temel bilgiler sunmanın yanında sipariş verme, rezervasyon yapma, organizasyon teklifi alma gibi imkanlar da sunan mekan.com ile detaylarla vakit kaybetmeden yemeğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Detaylar haberimizde..

Kullanıcılarına binlerce popüler mekanın menüleri, adresi, telefonu, çalışma saatleri gibi temel bilgilerini sunmanın yanı sıra sipariş verme, rezervasyon yapma, organizasyon teklifi alma gibi imkanlar da sunan mekan.com ile detaylarla vakit kaybetmeyi bir kenara bırakarak yemeğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bir mekana gitmeye karar verdiğinizde internette araştırma yapıp, birçok internet sitesi arasında kaybolarak en objektif yorumları bulmak zor zanaat. Üstelik bir de telefon edip rezervasyon yaptırmanız, boş masaları ancak sorarak öğrenmeniz gerek. Dışarı çıkmaktan vazgeçip sipariş vermeye kalkmak ise süreci başa sarmak anlamına geliyor. Tüm bu işlemleri, pek çok avantajla tek bir internet sitesi üzerinden mekan.com ile yapabilirsiniz.

“Türk Girişimciler, Dünyaya Kafa Tutuyor”

mekan.com kurucularından Oğuz Arslan; “Teknoloji ve internetin hayatımızdaki yeri her geçen gün büyüyor. Öyle ki artık sabah kalkar kalkmaz camı açıp bakmak yerine internet aracılığıyla havanın durumuna bakıyor, öyle güne hazırlanıyoruz. Bunun gibi daha birçok örnek var günlük hayatımızda yaşadığımız. Biz de bu eksiklikten yola çıkarak neden insanların mekanlarla olan tüm etkileşimlerini online’a taşımayalım dedik ve kullanıcılar için bir mekanla ilgili ihtiyaç duyabilecekleri tüm özellikleri tek çatı altında sunan mekan.com’u hayata geçirdik. Üstelik çalışmalarımızı hem işletme hem de kullanıcı ayağında gerçekleştiriyoruz. Silikon Vadisi’nden Türkiye’ye gelerek, bir Türk markası ve gelişmiş bir altyapıyla, üstelik rekabetin yoğun olduğu bir pazarda binlerce kullanıcı ve işletmeye hizmet vermek bizi gururlandırıyor. Bu anlamda Türk girişimciler, dünyaya kafa tutuyor diyebiliriz” sözleriyle mekan.com’un pazarda öne çıktığının altını çiziyor.

Online Olarak Karar Verin, Rezervasyon Yaptırın, Organizasyon Düzenleyin

mekan.com, Türkiye’den ve yurtdışından yapılan önemli yatırımlarla rekabetin arttığı pazarda online rezervasyon hizmetiyle fark yaratıyor. Bu özellik sayesinde işletmeler mekan.com üzerinden anlık masa takiplerini gerçekleştirirken; müşteriler de pratik bir şekilde rezervasyon yaptırabiliyor. Kullanıcılarına özel sadakat programına sahip mekan.com, restoranda uygun yer olmaması durumunda müşterilerin alışkanlıklarına özel alternatifler de sunabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, mekan.com mobil uygulamalarında beacon teknolojisi ile her zaman gittikleri mekanlarda kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak hizmetlere, sadakat kartlarından bağımsız bir şekilde ulaşabiliyor.

Online hizmetleriyle organizasyon düzenleme sürecine yeni bir boyut kazandıran mekan.com, düzenlediğiniz organizasyonlar için üzerinizden büyük bir yük alıyor. mekan.com ile artık saatlerce bilgisayar ve telefon başında zaman geçirmenize gerek kalmadan restoranlardan kolay bir şekilde teklif alabilirsiniz. mekan.com’da yer alan filtreler ile aradığınız özelliklere sahip mekanları çok hızlı bir şekilde eleyerek online olarak teklif alabilirsiniz.

İste Yemeğin Gelsin, İste Git Al Ya Da Git Ye

mekan.com, yemek sipariş verme alanında da farkını ortaya koyuyor. Şimdilik Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy, Kağıthane ve Şişli olmak üzere beş ilçede 1.500’e yakın mekandan kapıda ödeme usulüyle paket yemek siparişi verme imkanı sunan mekan.com, kullanıcılarına paket servisten fazlasını sunuyor. mekan.com’un sunduğu ‘Gel Al’ seçeneğiyle yemeğinizi mekandan alabildiğiniz gibi ‘Gel Ye’ seçeneğiyle online olarak sipariş verdikten sonra yemeğinizi mekanda yiyebiliyorsunuz.

mekan.com İşletmeleri de Binlerce Lira Komisyondan Kurtarıyor

Farklı sipariş alternatifleriyle paket sipariş göndermeyen restoranları da bünyesine katma fırsatı yakalayan mekan.com, mekanlardan komisyon almayarak işletmeleri de komisyon yükünden kurtarıyor. Komisyondan tasarruf eden işletmeler ise bunu hizmet kalitesi olarak müşterilerine yansıtıyorlar.

İşletmeler RestoranPaneli.com İle Yeni Şubelerini İnternette Açıyor

mekan.com tüm bu özellikleriyle kullanıcılarına büyük kolaylık sağlarken mekan sahiplerini de unutmuyor. mekan.com, yeme-içme segmentine özel RestoranPaneli.com ve diğer segmentlere özel IsletmePaneli.com ile sağladığı özelliklerin yönetimi için işletmelere özel paneller sunuyor. Mekanlar RestoranPaneli.com üzerinden hiçbir teknik bilgiye gerek olmadan kendilerine özel web sitesi, mobil sitesi ve mobil uygulama oluşturabiliyor; Google, Facebook, SMS, e-mail gibi kanallar aracılığıyla sitelerinin reklamlarını özel fiyatlarla yayınlayabiliyorlar. RestoranPaneli.com üzerinden bilgilerini güncelleyen işletmelere ait veriler otomatik olarak mekan.com ve Foursquare üzerinde de güncelleniyor.

RestoranPaneli.com ve Foursquare iş birliğiyle hayata geçirilen bu özellik sayesinde işletmeler, menülerini ve çalışma saatlerini Foursquare üzerinde de her daim güncel tutabiliyor. mekan.com ayrıca işletmelerin etkinliklerini duyurabilmelerine olanak sağlayarak, daha çok kişiye ulaşmalarına yardım ediyor.

mekan.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.mekan.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor