Türkiye'nin İlk ve Tek Bisikletle Yolculuk Dükkanı Bisiklet Gezgini 2 Yaşında!

Türkiye’nin "ilk tur bisikleti dükkanı" olma özelliği taşıyan Bisiklet Gezgini, 2. yaşını kutlayacağı etkinliğe bisiklet ile yolculuk yapmayı seven herkesi davet ediyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin "ilk tur bisikleti dükkanı" olma özelliği taşıyan Bisiklet Gezgini girişimi 2. yaşını kutlayacağı etkinliğe bisiklet ile yolculuk yapmayı seven herkesi davet ediyor. BaşakSeçil ve Alexios isimli girişimcilerin bisikletle yolculuk yapma tutkusu sonucu oluşan girişim, 2 yıl gibi bir sürede bisikletle yolculuğa dair her türlü ekipman ve aksesuarı bulabileceğiniz özel bir dükkan haline gelmeyi başardı.

Bisiklet Gezgini'nin kurucuları yolculuğu şöyle tanımlıyor; " Bize göre yolculuğun tanımı ekipmalarımızı çantamıza atıp bisikletimizin üstüne atlayarak yollara düşmektir."

Bisiklet Gezgini Neler Yapar?

  • Bisiklet Gezgini’nde çalışan herkes bisikletle yolculuk yaparak, sattığı herşeyi önce test eder.
  • İhtiyacınıza ve isteklerinize uygun bisikleti ve malzemeyi seçmenize yardımcı olur. Ölçme kadrosuyla size uygun bisikleti bulur.
  • Türkiye’ye ve dünyanın her yerine ait detaylı haritalarla turunuzu planlamanıza yardımcı olur.
  • Gruplara eğitim verir: Genel bisiklet ayarları ve bakımı, yolda bisiklet tâmiri, kadınlara özel tâmir, bisikletle yolculuğa hazırlık.

Bisiklet Gezgini dükkanında sadece ünlü markaların tur bisikletleri ve ekipmanları satılır. Bunlardan bazıları;  KOGA, KOGA Signature, Santos, idworx, Rohloff, Gates Carbon Drive, Magura, Ortlieb, Vaude, Tubus, Brooks, SON, SKS, Schwalbe.

Bisiklet Gezgini, 2. yaşını 18 Mart Çarşamba günü düzenleyceği bir etkinlik ile kutlayacak. 18 Mart 2015 Çarşamba günü 19:00 - 22:00 saatleri arasında yapılacak kutlama etkinliğine bisiklet ile yolculuk yapmayı seven herkes davetli.

Unutmayın, Bisiklet Gezgini 2. yaşını 18 Mart 2015 Çarşamba günü 19:00 - 22:00 saatleri arasında İstanbul'da kutlayacak. (Adres: Bozkır sokak 23A Çiftehavuzlar Kadıköy İstanbul)

Bisiklet Gezgini hakkında daha detaylı bilgi edinmek istersniz www.bisikletgezgini.com web adresini ziyaret edebilir, etkinliğe katılacağınızı ise buradan bildirebilirsiniz.

Haberimizi bisiklet tutkunları ve gezgin okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.174 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor