Gelişim İstanbul'15 Zirvesi'nde Gelişim Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Gelişim Ödüllerinin de takdim edildiği ve Türkiye Gelişim Merkezi (TÜGEM) Platformu tarafından İstanbul'da geniş kapsamlı bir zirve organize edildi. Gelişim İstanbul'15 Zirvesi ve Gelişim Ödülleri'14 Takdim Törenine önemli isimler katıldı. Detaylar haberimizde..

Gelişim Ödülleri'nin de takdim edildiği ve Türkiye Gelişim Merkezi Platformu tarafından organize edilen Gelişim İstanbul'15 Zirvesi ve Gelişim Ödülleri'14 Takdim Törenine Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın, UTESAV Başkanı İsrafil Kuralay gibi önemli isimler katıldı.

TÜGEM Türkiye'nin Fikir Fabrikası Olacak!

Türkiye Gelişim Merkezi (TÜGEM) Platformu tarafından İstanbul'da geniş kapsamlı bir zirve organize edildi. Zirve'nin açılış konuşmalarında TÜGEM Platformu Başkanı Raşit Yemişen öncelikle bu platformun Türkiye'nin en büyük Fikir Fabrikasını oluşturma yönünde kendisine bir yol tayin ettiğini ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüğünü ifade etti.

Yemişen konuşmasında ayrıca ülkemizin ve özellikle gençlerimizin gelişiminin önünü kapatan tüm unsurların üzerine gidileceğini, hiçbir ayırım yapmadan tüm insanlığın hizmetine adanmış bir çalışma sergileyeceklerini dile getirdi.

Geliştirilebilir Her Fikrin Önünü Açmaya Hazırız!

TÜGEM Platformu Başkanı Raşit Yemişen'in ardından kürsüye gelen İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın, TÜGEM Platformunun gerçekleştirdiği bu zirveden dolayı öncelikle memnuniyetini ifade etti. Girişimcilik konusunun önemine de değinen Kalsın, İstanbul Ticaret Odası olarak geliştirilebilir her fikrin önünü açmak için hazır olduklarını dile getirdi.

Gelişim İstanbul'15 Zirvesi Önemli İsimleri Ağırladı

Gelişim İstanbul'15 Zirvesi'nin ilk oturumu "Kariyer Gelişimi ve İnovasyon" oldu. Bireylerin kariyer gelişimleri için kişisel gelişim, inovasyon, mülakat teknikleri ve sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük konuları gündeme geldi.

Bu oturumda İnovasyon Uzmanı Salih Keskin, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Fahri Sarrafoğlu, Ensar Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Serenli ve İTÜ GVO. Kültürel A.Ş. İK. Müdürü Mahmut Özgün konuşmacı olarak yer aldı.

"İletişim ve Gelişim" konulu ikinci oturumda ise İletişim konusunun Gelişim yolunda en önemli faktörlerden biri olduğunun altı çizildi ve iletişim sektörü hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yüzsüz iletişim, dijital iletişim konusunun da ele alındığı oturumda UTESAV Başkanı ve Yedirenk İletişim Grubu YK Başkanı İsrafil Kuralay, Yeni Şafak Gazetecilik A.Ş. Ekonomi Şefi İbrahim Acar, sondevir.com Genel Yayın Danışmanı Yaşar Süngü, TRT Okul Gençler Uçuyor Programının Yapımcısı Ömer Ekinci ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Kültür Müdürü Faruk Yazar katılım gösterdi.

"Türkiye'de Gelişim Konusuna Stratejik Bakış" konulu üçüncü oturumda stratejiler konuşuldu. Gelişim konusunun Üniversiteler, Dijital Medya, Sağlık, Ekonomi ve Yakın Tarih açısından ele alındığı oturumda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Küresel İletişim Merkezi A.Ş. İmtiyaz Sahibi Erhan Erken, Betatom Emar Görüntüleme ve Tanı Merkezi YK Başkanı Yard. Doç. Dr. Hakan Bahadır, Ekonomi Danışmanı Hikmet Baydar ve İSDAM Başkanı Ayhan Koç katılım gösterdi.

Gelişim Ödülleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Gelişim İstanbul'15 Zirvesi'nden sonra Gelişim Ödülleri'14 Takdim Törenine geçildi. Ödül takdimleri renkli görüntülere sahne oldu.

İlk ödül; "Sivil Toplum Kuruluşlarında Gelişim" dalında son yıllarda ciddi bir atılım gerçekleştiren ve Türkiye'nin en etkili STK'sı haline gelen MÜSİAD' a verildi. TÜGEM Platformu Başkanı Raşit Yemişen tarafından MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'a takdim edilen ödül sonrasında konuşan Olpak organizasyondan ve ödülden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İkinci ödül; "Üniversitelerde Gelişim" dalında Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu'na,

Üçüncü ödül; "Kültürel Gelişime Katkı" dalında UTESAV Başkanı ve Yedirenk İletişim Grubu YK Başkanı İsrafil Kuralay'a,

Dördüncü ödül; "Ekonomi Basınında Gelişim" dalında Yeni Şafak Gazetecilik A.Ş. Ekonomi Şefi İbrahim Acar'a,

Beşinci ödül; "Sosyal Medyada Gelişim" dalında Küresel İletişim Merkezi A.Ş. İmtiyaz sahibi Erhan Erken'e

Altıncı ödül ise; "Gelişim Özel Ödülü" dalında TRT Okul Gençler Uçuyor Programının Yapımcısı Ömer Ekinci'ye takdim edildi.

Gelişim İstanbul'15 Zirvesi'nde hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.turkiyegelisimmerkezi.com/gelisim-istanbul15 web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi ülkemizin gelişimine katkısı bulunan tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor