GİLT Akademi 15'in 48 Oturumdaki 60 Konuşmacısı Açıklandı!

GİLT Akademi’15, toplamda 48 oturum, 60 konuşmacı ve 30 sponsor ile 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi C Blok Amfi’de düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

GİLT Akademi’15, toplamda 48 oturum, 60 konuşmacı ve 30 sponsor ile 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi C Blok Amfi’de düzenlenecek.

Sektördeki son gelişimeler, yeni trendler, internetin geleceği, erken dönem internet girişimlerinin başarılı olabilmelerinin anahtarları ve yatırımcıların bu sektöre olan katkıları detaylı olarak işlenecek.

Lider internet girişimleri ve e-ticaret sitelerinin ilk defa bir araya geleceği GİLT Akademi’ 15’te 4 gün boyunca toplamda 48 oturum yer alıyor. Panellerde kurum temsilcileri adeta yarışacak.

Uber, BlaBlaCar, Onedio, Zomato, Ebay, TEB, Aslanoba Group, N11.com, Kliksa, Bukoli, Baker & McKenzie, Ahi Hukuk, Emarsys, Grupanya, Seozeo, Fongogo, Uludağ Sözlük, İnci Sözlük, Etohum, Pilott, Vira Stratejik, Sendloop, 3Dörtgen, Alve.com, iyzico, saglikliyemek.co gibi kurumlar ilk kez bir arada olacak.

Akademi’nin ikinci günü Etohum All-Star konseptinde gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda Etohum 15 ve 40 listesine giren girişimlerden; MINIQ, ÖDE.AL, Garajyeri.com, Mugmoo, Social Attend, Masinga, giycem.com, PratikChef, Etkinlik.com.tr, Chall, Evidea, CepYol, Giysicini, Cubic.fm, GiftMe ve Sharemyfare girişimlerini tüm katılımcılara sunacaklar. Aynı gün internet girişimlerinden Anasponsor, Scorp ve Mentornity de yer alacak.

GİLT Akademi’ 15'in Açıklanan 60 Konuşmacısı;

1. Gün:

Serkan Ünsal, Kaan Kayabalı, Ali Servet Eyüboğlu, Ali Necati Koç, Miray Özel, İbrahim Coşkuner, Aykut Aslantaş, Damla Kılıçarslan

2. Gün

Gülfem Toygar, Metin Taşcı, Fevzi Güngör, Arda Aşkın, Erdem Çatık, Ayşe Kızılkaya, Anıl Topal, Erhan Kaya, Ayhan Çobanlıoğlu, İzzet Zakuto, Sercan Işık, Sezer Fatih Yiğit, Burak Boysan, Tuğberk Keselioğlu, Timur Tandoğar, Egemen Şekeralp, Gökay Borulday, Serkan Kağan Çelik, Onur Yavuz, Erdem Gelal, Ferhat Ural, Egemen Alpay, Osman Demircan, H. Alper Koç

3. Gün

Hasan Aslanoba, Nevgül Bilsel Safkan, Esra Eryiğit, Mustafa Ergün, Serkan Hacıömeroğlu, Sarantis Katsikis, Barbaros Özbugutu, Hakan Arıkan, Şebnem Ahi, Hakkı Can Yıldız, Esin İmer

4. Gün

Murat Erdör, İpek Tuncer, Kübra Meydanlı, Doğukan Güngör, Ali Çebi, Yiğit Konur, Tuğçe Seven, Gözde Cumhur, Cem Hürtürk, İsmail Alpen, Serkan İnci, Elif Coşkunkan, Duygu Öktem, Senem Kılıç

GİLT Akademi’ 15 etkinliğinde katılımcılara, konuşmacılar ve sponsor kurumların standları ile bire bir etkileşime geçme imkanı sunuluyor. Katılımcılar etkinlikte network kurabilecek ayrıca iş hayatında faydasını göreceği ilişkiler kazanma imkânına sahip olabilecek.

Unutmayın, GİLT Akademi’ 15 etkinliği 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi C Blok Amfi’de düzenlenecek. Etkinlik takviminin daha detaylı haline buradan ulaşabilirsiniz.

GİLT Akademi’ 15  hakkında daha detaylı bilgi  edinmek isterseniz www.giltakademi.com web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlmlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor