Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen E-Ticaret Sitesi Sefamerve 3 Yaşında!

Türkiye’nin ilk küresel e-ticaret şirketi olma hedefiyle 2012 yılının Mart ayında kurulan ve kısa sürede büyük bir başarıya ulaşan Sefamerve.com, "3. yaşını" kutluyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk küresel e-ticaret şirketi olma hedefiyle 2012 yılının Mart ayında kurulan ve kısa sürede büyük bir başarıya ulaşan Sefamerve.com, "3. yaşını" kutluyor.

Amerika’nın popüler teknoloji dergisi Red Herring’in "Dünyanın en başarılı ilk 100 girişimi" arasında gösterdiği Sefamerve.com, kurulduğu 2012 yılında e-ticaret sektörüne hızlı bir giriş yaparak geride bıraktığı 3 yıl içinde 4.5 milyon üye sayısına yaklaştı. Her yıl başarısını katlayarak büyümeye devam eden firma, bu yıl pazar hacmini genişletmeyi ve dünyanın önemli noktalarına açacağı yeni ofislerle 2 milyar insana ulaşmayı hedefliyor.

Sefamerve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Metin Okur, kurulduğu günden bu yana başarılı adımlarla yoluna devam eden ve ciroda sektörün lider firması haline gelen Sefamerve’nin yeni projelerle adını dünyaya duyuracağını dile getirdi.

Türkiye’nin ilk küresel e-ticaret markası olmak için ciddi yatırımlar yapmaya hazırlanan ve üç yıl içinde 1 milyar dolar ciro hedefleyen Okur “E-ticaret sektöründe yatırım almadan karlı sürdürebilir e-ticaret modeli olan nadir firmalardan biriyiz. Geçtiğimiz 3 yıl içinde önemli başarılara imza attık. Dünyada 5 kıtaya ve 55 ülkeye aktif gönderim yapıyoruz. Fas ve Hollanda’nın ardından, Amerika’da yeni ofisimizi hizmete açmaya hazırlanıyoruz. Ayrıca dünyada ses getirecek önemli bir projeye imza atıyoruz ve Brezilya’da yapılacak olan 2016 Olimpiyat’larına sponsor oluyoruz.” açıklamasını yaptı.

Tasarladığı inovatif ürünlerle Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdiklerini belirten Mehmet Metin Okur, kullanıcılara hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, modern koleksiyonları ile tesettür giyimin vazgeçilmezi olan ürünleri takipçilerine sunmaya devam ediyor. 

"Dünyanın en başarılı ilk 100 girişimi" arasına girerek Türkiye’nin ilk küresel e-ticaret markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen "Sefamerve" hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve "3. yaşına özel" hazırladığı kampanyalardan faydalanmak isterseniz www.sefamerve.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor