1-2 Nisan'daki 5. Girişimcilik Günleri Bakış Açınızı Genişletecek!

Sektörlerin önde gelen isimlerini ve akademisyenlerini öğrencilerle buluşturmayı hedef haline getirmiş olan 400 kişilik "Girişimcilik Günleri" organizasyonu bu yıl 1-2 Nisan 2015 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu‘nda gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Sektörlerin önde gelen isimlerini ve akademisyenlerini öğrencilerle buluşturmayı hedef haline getirmiş olan 400 kişilik "Girişimcilik Günleri" organizasyonu bu yıl 1-2 Nisan 2015 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu‘nda gerçekleştirilecek.

Girişimcilik Günleri; bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği En Aktif Kulüp Yarışması'nda ‘iş ve kariyer alanında Türkiye 1. si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel organizasyonu olma özelliği göstermekte.

5.Girişimcilik Günleri;  sıradan seminerler zincirinin aksine, sektörlerin nabzını tutan, güncel başlıklar altında düzenlenen "seminerler, paneller, workshoplar, eğitimler" gibi çeşitli organizasyonların bir arada olduğu, girişimcilerin ve şirket kurucularının Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla buluşturulduğu 2 güne yayılmış bir etkinlikler dizisi.

"5.Girişimcilik Günleri" içeriğini katılımcılara kendi fikirlerini geliştirme, girişimci olmaları sağlama, iş yaşamlarına daha iyi hazırlayan bir etkinlik olmayı hedefliyor.

YTÜ Oditoryum Binası girişinde yer alan Sergi Salonu’nda düzenlenecek olan “Fuar Alanı” yer alacak. Fuarda sektör kısıtlaması olmaksızın isteyen şirketler katılım bedeli karşılığında stant açabilecek.

Oturum Konuları:

- İnternet Girişimciliği

  • Sporx.com Kurucusu İlkan Gökyılmaz
  • Mekanist.net Kurucusu Ali Servet Eyüboğlu
  • Bookinturkey Kurucusu Tunç Berkman

- Sosyal Girişimcilik

  • Biletino.com Kurucusu Cem Birol

- Kadın Gözüyle Girişimcilik

  • 1V1Y Kurucusu Gizem Burteçin

- Kendi Farkını Yaratanlar

  • Yemeksepeti.com Kurucusu Melih Ödemiş

- Parlak Fikirler, Genç Girişimler

  • Krombera Kurucusu Alper Özdemir
  • Pharos Kurucusu Emrah Salih Fakir
  • Pozitron-Fırat İşbecer

- Girişimcilik ve İş Kurma Süreci

- Uluslararası alanda Girişim

- Global Firmalarda Girişim ve Büyüme

5.Girişimcilik Günleri Program Takvimi

 1 Nisan 2015 Çarşamba
10:00 - 10:30  Açılış Konuşması
10:30 - 11:30

 1.Ana Oturum: "İnternet Girişimciliği"

11:45 - 12:45  2.Ana Oturum: "Kendi Farkını Yaratanlar"
12:45 - 13:30  Öğle Arası
13:30 - 14:30  3.Ana Oturum: "Kadın Gözüyle Girişimcilik"
14:45 - 15:45  4.Ana Oturum: "Girişimcilik ve İş Kurma Süreçleri"
2 Nisan 2015 Perşembe
10:30 - 12:45 1.Workshop
12:45 - 13:30     
 Öğle Arası
13:30 - 15:45 2.Workshop
(*Programdaki oturum konuları ve yerleri konuşmacı taleplerine göre değişebilecek.)

Unutmayın, "5.Girişimcilik Günleri" 1-2 Nisan 2015 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu‘nda gerçekleştirilecek.

"5.Girişimcilik Günleri" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün facebook ve twitter hesaplarını takip edebilir, ücretsiz olan "5.Girişimcilik Günleri" etkinliğinin biletlerini ise buradan ayırtabilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm girişimci veya girişimci adayı okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor