GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2015 Nisan Konuğu: Ali Çağatay

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Bloomberg HT Haber Koordinatörü Sayın Ali Çağatay olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Bloomberg HT Haber Koordinatörü Sayın Ali Çağatay olacak.

En son Aralık ayında Saruhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan'un konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 14 Nisan 2015 Salı günü 20.30'da'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

GİV Nisan 2015 Girişimci Buluşmaları'nda Bloomberg HT Haber Koordinatörü Sayın Ali Çağatay, “Global Krizin Neresindeyiz?” konulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Ali Çağatay Kimdir?

(Bloomberg HT Haber Koordinatörü)

Malatya/1957 doğumlu, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi/Lisans mezunu olan Ali Çağatay uzun yıllar ekonomi konularında yazılar ve haber programları yaptı. Anka Ajansı, Aktüel Dergisi, Posta Gazetesi, Tv8, CNN-Türk, Haber Türk gibi kurum ve kuruluşlarda çalıştı. Ekonomi ve Finans alanında deneyimlerini toplumla paylaştı. Türkiye de faaliyetine devam eden Ekonomi Haber Kanalı Bloomberg HT Haber Kanalında /Kurucu Haber Koordinatörü olarak aktif çalışmalarına devam etmekte.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 14 Nisan 2015 Salı günü saat 20:30'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve Sn. Ali Çağatay 'dan “Global Krizin Neresindeyiz?” sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor