"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Nisan Konuğu: Serdar Uçar

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Nisan ayı konuğu HP MEMA Bölgesi Satış ve Dağıtım Kanallarından Sorumlu Bölge Direktörü Serdar Urçar olacak. Detaylar Haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Nisan ayı konuğu HP MEMA Bölgesi (Ortadogu, Akdeniz, Afrika) Satış ve Dağıtım Kanallarından Sorumlu Bölge Direktörü Serdar Urçar olacak. 

Serdar Urçar, 17 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte "Tatlı Bela: Liderlik" konusu ile katılımcıların karşısında olacak.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Bir Konu Bir Konuk'un 17 Nisan 2015 tarihinde HP MEMA Bölgesi Satış ve Dağıtım Kanallarından Sorumlu Bölge Direktörü Serdar Urçar ile "Tatlı Bela: Liderlik" konusunda gerçekleştireceği söyleşi 18:00-20:00 saatleri arasında HP Türkiye Ofisi'de gerçekleştirilecek.

Serdar Urçar Kimdir?

HP Finansal Hizmetler bolumunu kurmak üzere 1997’de HP Türkiye kadrosuna dahil olmuş. Ardından PSG Satış ve Pazarlama Yöneticisi pozisyonunu üstlenmiş. 2002 yılında gerçekleşen Compaq birleşmesinin ardından kendisine PSG Türkiye Ülke Müdürlüğü görevi verilmiş. 2007 yılında PSG’nin Ortadoğu Genel Müdürü unvanıyla HP kariyerine devam etmek üzere Dubai’ye yerleşmiş. Eylül 2008’de HP Türkiye’nin Genel Müdürü olarak görev yapmış. 2013 yılın buyana HP MEMA bölgesi Satış ve Dağıtım Kanallarından Sorumlu Bölge Direktörü olarak görev yapıyor.

Marmara Üniversitesi İşletme Yönetimi lisans eğitimini tamamlayan Urçar, aynı üniversitenin Jeanne Monnet Enstitüsü’nde Avrupa Politikası ve Ekonomisi konusunda da master derecesine sahip. Kariyerine Arthur Andersen’de denetçi olarak başlayan Serdar Urçar, uluslararası enformasyon teknolojisi dağıtıcı şirketi olan Karma Bilgisayar’da çalışmış, ardından kariyerine bir internet servis sağlayıcısı olan Superonline’da devam etmiş. Superonline’da İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapmış ve Türkiye’deki ilk e-ticaret projelerinden birini başlatan kişi olmuş. Serdar Urçar, aynı zamanda yöneticilik eğitiminin bir parçası olarak 2005 yılında INSEAD’ın Genç Yöneticiler Programı’nda yer almış. Evli, iki kız çocuk sahibi.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 17 Nisan 2015 Cuma günü 18:00-20:00 saatleri arasında HP Türkiye Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak.

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilir, kayıt işlemlerini ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.840 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Sosyal Girişimcilik, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor