BizTalks Buluşmaları 2015 Nisan Konuğu: Ozan Onat

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 29 Nisan 2015 konuğu CNN TÜRK Program Müdürü ve Yazar Sn. Ozan Onat olacak. Detaylar haberimizde..

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 29 Nisan 2015 konuğu CNN TÜRK Program Müdürü ve Yazar Sn. Ozan Onat olacak.

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller, girişimciler ve orta ila üst düzey yöneticilerle paylaşılıyor.

Konuk: Ozan Onat

Biztalks etkinliği 29 Nisan 2015 Çarşamba günü YAZANE ofisinde gerçekleşecek. CNN TÜRK Program Müdürü ve Yazar Sn. Ozan Onat’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte “Gelişen Teknolojiler ve Yeni Medya” konuları üzerinde durulacak.

Adres: YAZANE Coworking Space / Tophane-İskele Cad. No:12 K:1 Karaköy / İstanbul
Telefon: 0212 293 79 00

Etkinlik Programı

Gelişen Teknolojiler ve Yeni Medya
18:00 – 18:30: Networking
18:30 – 19:30: Ozan Onat Sunumu
19:30 – 20:00: Networking – İkramlar

Gelecex Business Talks Hakkında

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller, girişmciler ve orta/üst düzey yöneticiler ile paylaşılıyor.

Gelecex Business Talks hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.biztalks.org web sayfasını, 29 Nisan’da YAZANE ofisinde gerçekleşecek etkinliğe kayıt olmak için ise etkinlik kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi gelişen teknolojiler ve yeni medya konuları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor