Startup Grind Etkinliklerinin Nisan Konuğu: Ali Servet Eyüpoğlu

Dünyanın 55 ülkesinde ve 100’den fazla şehirde girişimcileri buluşturan ve 100 bin girişimci üyesi olan Startup Grind, Türkiye etkinliklerine devam ediyor. Bu ayki etkinliğin konuğu Ali Servet Eyüboğlu olacak. Detaylar haberimizde..

Dünyanın 55 ülkesinde ve 100’den fazla şehirde girişimcileri buluşturan ve 100 bin girişimci üyesi olan Startup Grind, Türkiye etkinliklerine devam ediyor. Bu ayki etkinliğin konuğu Ali Servet Eyüboğlu olacak.

Google’ın sponsor olduğu Startup Grind, düzenlendiği etkinliklerle o bölgedeki girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi ve büyütmeyi amaçlıyor. Girişimcileri ve yatırımcıları tecrübe paylaşımı için biraraya getiriyor.

Yeni dönemde Startup Grind İstanbul’un direktörlüğünü üstelenen Can Kağıtçıbaşı‘dan aldığımız bilgilere göre Mekanist'in Kurucusu Ali Servet Eyüboğlu girişimcilerle buluşacak. Katılacağı söyleşide hem tecrübelerini paylaşacak hem de merak edilen soruları cevaplayacak.

Startup Grind, Türkiye Program Takvimi

28 Nisan 2015 Salı günü 18:00-21:00 saatlerinde Ali Servet Eyüboğlu konuk olduğu etkinlikte;

18:00 - 19:00 Networking and Food
19:00 - 20:00 Fireside Chat
20:00 - 21:00 Networking

Ayrıca katılımcılar ile girişimciler ile biraraya gelerek tanışma fırsatını elde edecekler.

Unutmayın, etkinlik 28 Nisan 2015 Salı günü Koç Üniversitesi'nin İstiklal Caddesi ANAMED Araştırma Merkezi’nde (Merkez Han) düzenlenecek ve etkinliğe katılım sınırlı sayıda olacak.

Ali Servet Eyüboğlu'un konuk olacağı Startup Grind, Türkiye etkinlikleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.startupgrind.com web adresini ziyaret edebilir, kayıt işlemlerini ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor