"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Mayıs Konuğu: Nevgül Bilsen Safkan

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Mayıs ayı konuğu Kliksa.com Genel Müdürü Nevgül Bilsen Safkan olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Mayıs ayı konuğu Kliksa.com Genel Müdürü Nevgül Bilsen Safkan olacak. 

Nevgül Bilsen Safkan, 6 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte 'E Ticarette Rekabet ve Farklılaşma' konusu ile katılımcıların karşısında olacak.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Bir Konu Bir Konuk'un 6 Mayıs 2015 tarihinde Kliksa.com Genel Müdürü Nevgül Bilsen Safkan ile 'E Ticarette Rekabet ve Farklılaşma' konusunda gerçekleştireceği söyleşi 18:00-20:00 saatleri arasında Teknosa Plaza /Yenisahra'da gerçekleştirilecek.

Nevgül Bilsel Safkan Kimdir?

Nevgül Bilsel Safkan, 1989 yılında Avusturya Lisesi ve 1993 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olmuş. Aynı yıl Arthur Andersen’de denetim bölümünde profesyonel kariyerine başlayan Safkan, 2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamlamış.

22 yıllık iş deneyiminin 20 yıllık kısmında sektörünün lideri şirketlerde (Karma International, Superonline ve Paxar Türkiye) finanstan sorumlu üst düzey yönetici olarak görev almış. 2005 yılında Sabancı Topluluğu bünyesine katılan Safkan, Marsa Kraft Foods’ta Finans Direktörü olarak göreve başlamış. 2006 yılında Teknosa’da Finans Direktörlüğü’ne, 2009 yılında ise Teknosa Finans Genel Müdür Yardımcılığı’na (CFO) atanmış. Teknosa kariyeri boyunca önemli şirket satın almalarında (Best Buy, Uzelli gibi) proje liderliği görevini üstlenmiş. Teknosa’nın başarılı halka arzının ve yatırımcı ilişkilerinin de liderliğini gerçekleştirmiş. 2013 yılında Kliksa İç ve Dış Tic. A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atanan Safkan, halen bu görevini sürdürmekte.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü 18:00-20:00 saatleri arasında Teknosa Plaza /Yenisahra'da gerçekleştirilecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak.

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilir, kayıt işlemlerini ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor