Eğlence Ekonomisi Zirvesi 11-12 Mayıs'ta İstanbul'da!

Türkiye'nin ilk "Eğlence Ekonomisi Zirvesi", 11 - 12 Mayıs 2015 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Albert long hall'de gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye'nin ilk "Eğlence Ekonomisi Zirvesi", 11 - 12 Mayıs 2015 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü, Albert Long Hall'de gerçekleştirilecek.

Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleştirilecek Eğlence Ekonomisi Zirvesi, spor, sinema, televizyon, yemek ve turizm sektörlerinin önde gelen firmaları ve lider isimleriyle sektörün finansman sürecini katılımcılar ile beraber irdeleyecek.

Eğlence sektöründeki lider firmaları ve öncü isimleri bir araya getirmeyi hedefleyen Eğlence Ekonomisi Zirvesi'inin konuşmacılar arasında;

  • Spor dünyasından Fikret Orman, Fuat Akdağ, Uğur Meleke
  • Sinema dünyasından Muzaffer Yıldırım, Cem Yılmaz, Pamir Demirtaş
  • Televizyon sektöründen Timur Savcı, İzzet Pinto
  • Müzik dünyasından Cem Yegül, Zümrüt Arol Bekçe
  • Eğlence sektörünün önde gelen firmalarından Istanbul Entertainment Group, Zorlu PSM, Ülker Arena, Fanta Gençlik Festivali 

gibi isim ve firmalar yer alıyor. 

Unutmayın, "Eğlence Ekonomisi Zirvesi", 11 - 12 Mayıs 2015 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü, Albert Long Hall'de gerçekleştirilecek.

"Eğlence Ekonomisi Zirvesi" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.eglencezirvesi.com web adresini ziyaret edebilir, biletlerinizi ise buradan satın alabilirsiniz.

Haberimizi eğlence ekonomisine ilgi duyan, bu alanda girişim fikri olan okurlarımız ve yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor