Yerli Doğalgaz Yakıtlı Klimalar İhraç Edilmeye Başlıyor!

ÜNTES’in Ar-Ge biriminin geliştirdiği doğalgaz yakıtlı klimalar, Frankfurt’ta düzenlenen "ISH 2015 Fuarı"nda büyük ilgi gördü. ÜNTES Yönetim Kurulu Başkanı Şanal, "dünyada çok az üreticisi bulunan bu ürün için çok sayıda distrbütörlük talepleri aldık" dedi. Detaylar haberimizde..

ÜNTES’in Ar-Ge biriminin geliştirdiği doğalgaz yakıtlı klimalar, Frankfurt’ta düzenlenen "ISH 2015 Fuarı"nda büyük ilgi gördü. ÜNTES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, "dünyada çok az üreticisi bulunan bu ürün için çok sayıda distrbütörlük talepleri aldık" dedi.

"Konfor Teknoloji İle Buluşuyor" sloganıyla Almanya’nın Frankfurt kentinde 250 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuara katılan ÜNTES, 98 şirketle birlikte Türkiye’yi temsil etti.

ÜNTES ArGe bölümünde uzun çalışmaları sonucunda hazırlanan ve ÜNTES Rooftop Test ve Araştırma Laboratuvarları’nda test edilen Doğalgaz Yakmalı Rooftop Klimalar ilk defa ISH 2015 Fuar’ında sergilendi. ÜNTES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, yeni ürün grubunun dünyadaki üretici sayısının çok az olduğu için fuarda, distribütörlük talepleri geldiğini söyledi. Bu ürünle birlikte 2018 yılı için belirledikleri 25 milyon euro ihracat hedefine bir adım daha yaklaşacaklarını anlatan Şanal, bunun altyapısını da yeni bağlantılarla fuarda oluşturdukları bilgisini verdi.

Doğalgaz Yakmalı Rooftop Klimalar ve Soğutma Gruplarının yanı sıra Paket Klima Santralleri ve Fan Coil Üniteleri ile fuara geniş bir ürün grubuyla katıldıklarını kaydeden Şanal, “Ürünlerimiz ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görürken, ÜNTES mevcut müşterileriyle ilişkilerini pekiştirme ve yeni müşteriler ile bağlantı kurma şansı yakaladı” dedi. Fuarda, sektörün geleceği, rakipleri ve potansiyel müşteri beklentilerini belirleme fırsatı da yakaladıklarını belirten Şanal, "ÜNTES, ‘Her 1 kW’tan Emin Olun’ sloganıyla yola çıkarak, ürettiği her bir ürünü test ve araştırma merkezlerinde test ederek müşterilerin hizmetine sunmaya ve geleceğin teknolojilerini takip ederek, yeni yatırımlar doğrultusunda yeni ürünler üretmeye devam edecek” diye konuştu.

ÜNTES’in Ar-Ge biriminin geliştirdiği doğalgaz yakıtlı klimalar hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.untes.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi ilkimlendirme sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor