Uluslararası Kariyer ve Girişimcilik Festivali NewCo Türkiye'de!

Genç girişimcileri, üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve yeni bir kariyer arayışında olanları, 10 Haziran’da sıra dışı bir etkinlik bekliyor. Detaylar haberimizde..

Genç girişimcileri, üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve yeni bir kariyer arayışında olanları, 10 Haziran’da sıra dışı bir etkinlik bekliyor. Dört sene önce Silikon Vadisi‘nde başlayan ve New York, Detroit, Las Vegas gibi Amerika şehirlerinden Avrupa’nın Londra, Barcelona gibi şehirlerine yayılan NewCo Festivali, 10 Haziran’da İstanbul‘da hayata geçiyor.

Duyurulduğu ilk günden bu yana gerçekleştiği tüm ülkelerde büyük ilgi çeken NewCo Festivali; bugünün kariyer ve girişimcilik anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyor. Markaların hikâyelerini, gelişim süreçlerini ve felsefelerini, konferans salonlarında değil, şirketlerin çalışma ortamlarında deneyimleme fikrinden yola çıkan NewCo, genç girişimcilere, üniversite öğrencilerine, yeni mezunlara ve kariyer değişikliği düşünenlere kolay kolay ele geçmeyecek bir fırsat sunuyor.

50 farklı markanın ev sahipliği yapacağı NewCo Türkiye festivaline katılanlar, yakından tanımak istedikleri markaların ofislerini ziyaret etme, şirket CEO’ları ile tanışma ve merak ettikleri kariyer hikâyelerini kurucularından dinleme imkânı bulacak.

Daha önce San Francisco, New York, Amsterdam, Londra gibi dünyada onlarca büyük şehirde gerçekleştirilen NewCo, 10 Haziran 2015’te ilk Türkiye’de olacak.

NewCo Türkiye Genel Koordinatörü Timur Çataklı, festivalle ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi; “NewCo Festivali’ni İstanbul’a getirmek bizim için çok heyecan verici. Genç girişimcilere, üniversite öğrencilerine, yeni mezunlara ve yeni bir kariyer arayışında olanlara hayatlarında önlerine kolay kolay çıkmayacak bir fırsat sunuyor olacağız. Bu nedenle de özellikle İstanbul dışından festivale çok yoğun bir talep var. Ev sahibi markalarla ilgilenen herkesi davet ediyoruz ve durumlarına göre de öz geçmişlerinizi yanınızda getirmeyi unutmayın diyoruz, katılımcıların karşısına sıra dışı fırsatlar çıkabilir.”

ist.newco.co sitesi üzerinden başvurulabilen festival çerçevesinde, 50 farklı şirket, 10 Haziran 2015 günü takvimde gösterilen saatlerde “1 Saatliğine” kapılarını festival katılımcılarına açacak. Her marka, kendi saat diliminde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

NewCo Festivali’ne Ev sahipliği Yapacak Şirketler

3Dörtgen, Bankalararası Kart Merkezi, BiTaksi, BlaBlaCar, Dekatlon Buzz, Dora Telekomünikasyon, FIT Solutions, Ford Otosan, Galata Business Angels, Garanti Bankası, GittiGidiyor, Havas, Hürriyet, Ideasoft, ITU ARI Teknokent, iyzico, Kariyer.net, Logo Business Solutions, Markafoni, Mentornity, mobilike, Mobven, Monitise, Mutlu Mikrop, n11.com, Netmarble Turkey, Paraşüt, Pharos Digital, Project House, Promoqube, Riot Games Türkiye, Shopi go, Sociomantic Labs, Superonline, Tasit.com, tmob, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu, Türk Ekonomi Bankası, Türk Hava Yolları, Uber, Userspots, Vestel LED Aydınlatma, Vestel Teknoloji Çözümleri, Vodafone, Volt, Webrazzi, Yemeksepeti ve Zomato.

Festival Biletini Kolayca Alın

NewCo İstanbul'un etkinlik takvimini ist.newco.co web adresi üzerinden inceleyerek, katılmak istediğiniz etkinlikleri belirleyebiliyorsunuz. Sayfanın üst tarafında kırmızı olarak taranmış “Biletinizi Alın” linkine tıklayarak, katılmayı planladığınız etkinliklere göre size en uygun olan bileti seçtikten sonra, “Kayıt ol” (Register) linki ile kayıt formuna ulaşabilirsiniz.

Kayıt formunu doldurduktan sonra, ajandanızı oluşturmak için kayıt takvimine yönlendiriliyorsunuz. Satın almış olduğunuz bilet seçeneklerinize uygun şekilde etkinlik kayıtlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Unutmayın, Kariyer ve Girişimcilik Festivali NewCo, 10 Haziran 2015 Çarşamba günü İstanbul‘da ilk kez gerçekleştirilecek.

NewCo Festivali hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz ist.newco.co web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi genç girişimci, üniversite öğrencisi veya yeni mezun okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor